iMapp Bucharest 2021: 30.000 de spectatori s-au adunat să vadă imaginile spectaculoase proiectate pe clădirea Palatului Parlamentului - Cine a câștigat concursul de video mapping (Galerie foto)

iMapp Bucharest 2021: 30.000 de spectatori s-au adunat să vadă imaginile spectaculoase proiectate pe clădirea Palatului Parlamentului - Cine a câștigat concursul de video mapping (Galerie foto)

iMapp Bucharest 2021, cel mai mare eveniment de new media art din România, a adus, sâmbătă seara, proiecții spectaculoase pe clădirea Palatului Parlamentului, muzică live și un concurs de video mapping.

Șase echipe internaționale, premiate la festivaluri de renume din mai multe țări, precum și din România, s-au luptat pentru titlul de anul acesta.

Lucrările lor au fost proiectate pe fațada Palatului Parlamentului, spre încântarea publicului, totul fiind condimentat cu muzică live. Potrivit Digi24, aproximativ 30.000 de spectatori s-au adunat în Piața Constituției pentru a admira show-ul.

ADVERTISING

Câştigătorul ediţiei din acest an este Jonas Denzel. Potrivit organizatorilor, acesta este câștigătorul ultimei ediții a festivalului Genius Loci Weimar din Germania.

„La sfârșitul concursului internațional de video mapping, juriul alcătuit din reprezentanți marcanți ai industriei audiovizuale din întreaga lume a decis câștigătorul #iMappBucharest2021 Winners League: ???? Jonas Denzel (Germania), care a prezentat lucrarea interactivă „Beatlights”. ???? Felicitări!”, a fost mesajul organizatorilor postat pe pagina de Facebook a evenimentului.

ADVERTISING

Jonas Denzel este regizor și artist vizual, creator de instalații de lumină, video mapping și film documentar şi este cunoscut în multe orașe din Germania și Statele Unite ale Americii pentru proiectele sale realizate pentru spații publice, potrivit Libertatea.

???? La sfârșitul concursului internațional de video mapping, juriul alcătuit din reprezentanți marcanți ai industriei...

Publicată de iMapp Bucharest pe Sâmbătă, 18 septembrie 2021

În deschiderea evenimentului, pe scena din Piața Constituției a mixat DJ CS84 și a concertat trupa Subcarpați.

ADVERTISING

iMapp Bucharest s-a aflat la cea de-a VII-a ediţie şi a avut ca temă ”THE SHOW MUST GO ON”. Organizatorii au anunțat că accesul la eveniment a fost permis persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇