Prefectul Capitalei spune că maratonul vaccinării e un real succes: S-au depăşit aşteptările

Prefectul Capitalei spune că maratonul vaccinării e un real succes: S-au depăşit aşteptările

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a apreciat că maratonul vaccinării, aflat la cea de-a doua ediţie, care se desfăşoară la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională, reprezintă un real succes.

„Maratonul este un real succes. În urmă cu trei săptămâni (la prima ediţie – n.red.) aveam un pic de emoţii. Acum e foarte clar. De această dată va fi un succes.

S-au depăşit aşteptările, avem foarte multe persoane care au venit pentru prima dată să se vaccineze. Înseamnă că interesul a rămas acelaşi", a afirmat Alin Stoica.

ADVERTISING

El a menţionat că vor fi deschise, în continuare, toate centrele din Capitală, cei interesaţi putându-se vaccina fără nicio programare.

"Sper eu că nu doar acest maraton să reprezinte vârful de vaccinare, ci ca lucrurile să meargă în continuare spre bine, în aşa fel încât să ajungem la peste 50% din populaţia Bucureştiului vaccinată şi să ajutăm şi judeţele limitrofe în măsura în care este posibil", a adăugat Alin Stoica.

La prima etapă a Maratonului Vaccinării Bucureşti, desfăşurată în perioada 7-10 mai 2021, s-au vaccinat 20.360 de persoane.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La cea de a doua ediţie, în curs de desfăşurare, s-au vaccinat până duminică seara, la ora 17.50, un număr de 20.278 de persoane. Maratonul se va încheia luni dimineaţă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇