Ce urmează pentru Ianis Hagi după ultima prestație pentru Rangers

Ce urmează pentru Ianis Hagi după ultima prestație pentru Rangers

Ianis Hagi a făcut un meci mare, sâmbătă, în etapa de Boxing Day din Scoția. Jucătorul român de 22 de ani a marcat unicul gol al victoriei echipei sale, Rangers, cu Hibernian.

Pentru echipa sa urmează partida în deplasarea de la St. Mirren, de miercuri, iar Ibrox News face deja predicții despre locul în primul 11 pentru român.

Antrenorul Steven Gerrard a spus că se gândește la anumite schimbări în echipa de start.

”Își va păstra Hagi locul în echipă, fiind în formă?”, scrie sursa citată, care amintește ultimele meciuri foarte bune făcute de român, în campionat și în Europa League, cu goluri și pasă de gol.

ADVERTISING

În timp ce Gerrard are destule opțiuni pe banca de rezerve, ”Hagi va spera că nu se numără printre cei care vor fi odihniți pentru meciul de miercuri, iar în schimb i se va oferi șansa de a continua cu forma pe care o are, și să-i arate lui Gerrard că nu trebuie să se avânte pe piața transferurilor în ianuarie pentru a-și întări atacul”.

De asemenea, fosta legendă scoțiană Alex McLeish susține că Ianis Hagi va fi plin de încredere după încă un gol, marcat cu Hibernian. Însă legenda scoțiană a recunoscut că lui Hagi nu i s-a garantat postul de titular, și că trebuie să se bată cu ceilalți colegi din linia mediană.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește mai multe despre meciul de ieri:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇