Gică Hagi face dezvăluiri interesante despre mandatul său la echipa națională. De ce crede că s-a pierdut barajul cu Slovenia pentru CM 2002

Gică Hagi face dezvăluiri interesante despre mandatul său la echipa națională. De ce crede că s-a pierdut barajul cu Slovenia pentru CM 2002

Gică Hagi a făcut câteva dezvăluiri interesante legate de momentul în care a trebuit să ajungă pe banca echipei naționale, înainte de acel baraj de tristă amintire cu Slovenia pentru CM 2002, pierdut cu el pe bancă de reprezentativa noastră.

Într-un interviu pe care l-a realizat pentru Gazeta Sporturilor, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, cu jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia, Hagi a vorbit cu o voce încărcată de emoții despre acea perioadă mai sus amintită.

”Eu nu am dus în jos naționala... sau poate sunt eu vinovat că a pierdut România calificarea? Oricum am fost atacat că am ratat calificarea la Mondial! Că eu sunt ăla... Că din cauza mea fotbalul românesc a ajuns unde este. În România este posibil orice! Trebuie să mă aștept la orice...Credeți că a fost vreun antrenor mai criticat decât mine după ce-am pierdut calificarea cu Slovenia? Am stat trei meciuri... Am fost cel mai criticat antrenor. După am fost jignit, nu criticat. Jignit! Că văd că unii se plâng. Aoleu, ce-am pățit eu atunci. Și veneam după toată traiectoria de fotbalist și eram și eu acolo de o lună. Nici n-am vrut! Am fost împins! Nici n-am vrut! Eu luasem pauză”, a punctat în această emisiune Gica Hagi.

ADVERTISING

România pierdea atunci în dublă manșă barajul cu Slovenia pentru CM 2002, iar Hagi era dat afară după doar trei meciuri de către Mircea Sandu de la timona naționalei.

Ianis Hagi iese la rampă în Scoția cu un gol frumos marcat pentru Glasgow Rangers

Hagi a mai adăugat și circumstanțele extraordinare care au precedat acel meci de baraj, faptul că înainte de dublă nouă ni s-au accidentat doi jucători importanți, fundașii Filipescu și Rădoi: ”Și nimeni nu zice că mi-au lipsit doi jucători la meciul de baraj. În apărare n-am avut doi jucători. România avea 11-12 jucători, atunci se crea o nouă generație. Că d-asta am recurs la Sabău, că nu mergeam să-l chem pe Sabău cu 35-36 de ani. Era o tranziție între generația mare și generația Mutu, Contra, Chivu. Eu la baraj nu i-am avut pe Filipescu și pe Rădoi, care s-au accidentat, și-am jucat cu doi debutanți. N-aveam de unde să iau alții”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

FCSB primește o ofertă scrisă pentru Dennis Man de 12 milioane de euro - surse

Programul primelor două etape de Liga 1 din 2021

Guvernul Cîțu a trecut de votul Parlamentului

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!