Alba-Iulia, alte patru oraşe din Alba, dar și comuna Ciugud intră în carantină la miezul nopţii

Alba-Iulia, alte patru oraşe din Alba, dar și comuna Ciugud intră în carantină la miezul nopţii

Orașele Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir și Abrud, dar și comuna Ciugud vor intra în carantină, după cum a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba.

Măsura va intra în vigoare în noaptea de luni spre marți.

Conform, CJSUA este strict interzis intrarea/ ieșirea din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, judeţene, comunale și forestiere.

Conform hotărârii, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor va fi interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

ADVERTISING

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

Se permite oficierea slujbelor religioase doar în exteriorul clădirilor, cu excepţia celor la care participă doar personalul bisericesc.

Pentru evenimentele organizate în exterior se va respecta norma de 4 mp/persoane, cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește AICI măsurile complete care se vor aplica

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇