Cei trei frați dispăruți apar într-un videoclip alături de tatăl lor

Cei trei frați dispăruți apar într-un videoclip alături de tatăl lor

Cei trei fraţi daţi dispăruţi în timp ce se aflau sub supravegherea unei bone, în judeţul Hunedoara, ar fi împreună cu tatăl lor, cel care a şi anunţat dispariţia lor.

Poliţiştii au intrat în posesia unui videoclip în care cei trei fraţi apar alături de tatăl lor.

În imaginile postate pe o reţea de socializare, copiii spun că ar fi fost ţinuţi undeva lângă o mare de indivizi care vorbeau o limbă străină.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili exact unde se află aceştia.

”În legătură cu cazul celor trei copii dispăruţi din localitatea Simeria, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării acestora.

ADVERTISING

În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a şi semnalat dispariţia celor trei, şi au fost obţinute informaţii cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor”, a transmis, joi dimineaţă, IPJ Hunedoara.

Poliţiştii încearcă să afle acum locul în care se află copiii. 

”În acest caz, continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locaţiei în care cei trei se află, alături de tatăl lor, şi a luării măsurilor care se impun. IPJ Hunedoara nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment şi tratează cazul cu maximă prioritate”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

ADVERTISING

Luni seară, la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia a trei fraţi care erau în grija unei bone.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara. 

Marţi, în spaţiul public a apărut un clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată.

Potrivit presei locale, părinţii celor trei copii, Adrian şi Roxana Marţian, sunt în conflict de mai mult timp, principala dispută fiind custodia micuţilor. Roxana Marţian a obţinut ordin de restricţie pentru tatăl copiilor, astfel că acesta şi-a montat o rulotă în apropierea locuinţei copiilor săi, pentru a fi aproape de aceştia.

ADVERTISING

Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului a precizat că situaţia celor trei fraţi daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara se afla în atenţia sa, iar ultima vizită a reprezentanţilor instituţiei a avut loc cu trei zile înainte de dispariţie.

Cei trei fraţi fuseseră încredinţaţi de instanţă mamei, în condiţiile în care ambii părinţi au deschis mai multe procese pentru a primi custodia copiilor, în timp ce împotriva tatălui este emis un ordin de protecţie prin care este obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de copii şi de mama lor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇