Unul dintre titularii incontestabili de la FCSB este dorit cu insistență de mai multe echipe din Premier League

Unul dintre titularii incontestabili de la FCSB este dorit cu insistență de mai multe echipe din Premier League

FCSB se poate despărți în iarnă de unul dintre titularii de bază, un jucător care în ultima perioadă a fost o piesă de neinlocuit în axul central al defensivei campioanei României.

Discutăm despre funadsul central francez de origine cameruneză Joyskim Dawa, fundașul lui Gigi Becali fiind dorit de cinci echipe legendare din Premier League.

Cel mai bun jucător de la FCSB în partida câștigată recent în Europa cu PAOK Salonic, scor 1-0, și-ar dori o aventură în străinătate după doi ani încheiați petrecuți la FCSB, plus unul la FC Botoșani, înainte.

ADVERTISING

Fulham, Everton și Leeds sunt pe urmele lui Joyskim Dawa, care a atras atenția britanicilor prin prestațiile sale solide, în special cele din cupele europene, scrie The Mirror. El are o clauză de reziliere de 4 milioane de euro, iar mutarea ar putea fi pregătită în luna ianuarie 2025, când începe perioada de mercato pentru grupările din Anglia.

La finalul verii care a trecut, după meciul FCSB - Linz, de Dawa s-a interesat și Panathinaikos, dar grecii nu au plătit o suma de 3 milioane de euro.

Fulham, în special, are o relație puternică cu agenții lui Dawa, după ce și-a manifestat anterior interesul pentru o afacere cu fundașul camerunez Michael Ngadeu-Ngadjui în 2019, când acesta juca pentru Slavia Praga în Republica Cehă, Ngadeu fiind un fost jucător de la Botoșani.

ADVERTISING

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat în vară că Dawa era liber să părăsească clubul românesc după ce a comunicat că dorește să urmeze un transfer. El a precizat că: „Dacă cineva plătește pentru asta, nu va mai fi nevoie: „Dacă cineva plătește banii pentru el, îl vom lăsă să plece!”.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!