Verdictul lui Ion Țiriac după ce a văzut-o pe Simona Halep la Hong Kong: „Dacă asta vrea ea...”

Verdictul lui Ion Țiriac după ce a văzut-o pe Simona Halep la Hong Kong: „Dacă asta vrea ea...”

Simona Halep a revenit în circuitul WTA după peste cinci luni bune de absență, iar românca a și câștigat o primă partidă oficială după 777 de zile.

La Hong Kong, turneu de tip WTA 125, dubla campioană de Grand Slam a trecut întâi de Arina Rodionova în trei seturi, pentru ca în turul secund să piardă rapid la Anna Blinkova.

Sâmbătă, cunoscutul om de afaceri Ion Țiriac a fost prezent la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena pentru deschiderea turneului de hochei la care vor participa peste 400 de copii. Acolo, la o discuție cu jurnaliștii, fostul campion la Roland Garros spunea că Simonei îi va fi tare greu să revină la nivelul de demult:

ADVERTISING

„Eu nu pot să spun direct din experiența mea. După 59 de partide din luna mai până în luna decembrie câștigate, toate turneele câștigate, înclusiv French Open și US Open, un singur meci pierdut de Vilas la Wimbledon în 1977 și a luat două luni de vacanță. Mai și înota, mai și fugea în acest timp, dar i-a trebuit un an și ceva ca să îl aduc măcar aproape de nivelul la care a fost. Era destul de în vârstă, avea 30 și ceva de ani. După părerea mea, îți trebuiesc cel puțin 50 de meciuri, cu calificări, cu tot, ca să recapeți forma. Simona, dacă asta își dorește, asta să facă”, a spus Ion Țiriac în fața presei prezentă la Otopeni.

ADVERTISING

După punctele realizate în Asia, Halep a urcat în clasamentul WTA până pe poziția 876. Ea va reveni la Hong Kong pentru un turneu WTA 250, la finele lunii octombrie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!