Seară cu multe goluri în Nations League și o mare surpriză în Ungaria. Rezultatele zilei de vineri

Seară cu multe goluri în Nations League și o mare surpriză în Ungaria. Rezultatele zilei de vineri

Opt partide au avut loc vineri seara în Nations League, în runda cu numărul 3 a acestei competiții inventate de UEFA, în ligile A, B și C.

A fost o seară plină de goluri, căci s-a marcat în absolut toate întâlnirile, spectacolul fiind ca la el acasă în special în două jocuri, e vorba de Islanda – Țara Galilor și Slovacia – Suedia, ambele terminate cu scorul de 2-2.

În prima divizie, Germania a învins Bosnia la Zenica cu 2-1, având și trei goluri anulate de VAR, pentru ca în celalalt meci al grupei, Ungaria să încurce pe marea Olandă, scor 1-1, după ce batavii au jucat cu un om în minus, după eliminarea căpitanului Van Dijk, egalând totuși în formula de 10 contra 11. După 3 etape, Germania conduce grupa, cu 7 puncte, urmată de Olanda (5) și Ungaria (două). Bosnia a obținut un singur punct.

ADVERTISING

În Liga B, Cehia și Ucraina au câștigat pe teren propriu fără să primească gol, Turcia s-a impus și ea pe final cu Muntenegru, după un gol semnat de Kahveci.

Dar iată mai jos toate rezultatele serii de vineri:

Estonia - Azerbaijan 3-1
Bosnia și Herțegovina - Germania 1-2
Ungaria - Olanda 1-1
Cehia - Albania 2-0
Islanda - Ţara Galilor 2-2
Turcia - Muntenegru 1-0
Ucraina - Georgia 1-0
Slovacia - Suedia 2-2

România va juca sâmbătă seara în etapa cu numărul 3 din Nations League, în compania Ciprului, în deplasare, LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 21.45.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!