Mașină înghițită cu totul de o groapă uriașă, după ce o stradă s-a surpat în București (Video)

Mașină înghițită cu totul de o groapă uriașă, după ce o stradă s-a surpat în București (Video)

O maşină a căzut într-o groapă uriaşă, apărută pe o stradă din Bucureşti, care s-a surpat sub greutatea unei maşini de gunoi (care aparţine companiei de salubrizare URBAN).

Strada din piatră cubică s-a surpat din senin, miercuri dimineaţă, în zona Orhideelor din Sectorul 6.

Imaginile sunt impresionante cu maşina căzută complet şi autoutilitara de gunoi scufundată parțial în această groapă. O femeie şi copilul ei de 5 ani abia ieşiseră din maşină.

Sectorul 6, masini cazute in groapa.

Publicată de Ionela Arcanu pe Miercuri, 9 octombrie 2024

Iar AICI puteţi vedea momentul în care asfaltul s-a surpat.

Pompierii intervin pentru asigurarea zonei unde asfaltul s-a prăbuşit.

ADVERTISING

"Intervenim pentru asigurarea zonei la un eveniment produs pe şoseaua Orhideelor din Capitală. În eveniment sunt implicate un autoturism parcat şi o autoutilitară care era în trecere prin zonă în momentul surpării pavajului.

Toate persoanele s-au autoevacuat, cele două persoane din autoturism au fost asistate medical la faţa locului de către echipajul medical, refuzând transportul la spital", informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Poliţia Capitalei spune că incidentul a avut loc în curtea unei grădiniţe (168), dar primăria de sector neagă.

ADVERTISING

”Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei 08.30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ, din Sectorul 6.

La fata locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 20 Poliţie care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări a reieșit faptul că mașina se afla staționată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

ADVERTISING

Menționăm faptul că proprietarul mașinii, o femeie în vârstă de 43 de ani și copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului. În acest moment activitățile sunt în dinamică.

La fața locului au sosit și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, reprezentanți ai Serviciului Disciplină în Construcții Sector 6, dar și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 6 și un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secția 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, relatează Poliţia Capitalei.

Într-o precizare remisă SpotMedia.ro, Primăria Sectorului 6 subliniază că este vorba despre un teren proprietare privată, unde s-au făcut lucrări care nu ţin de PS6, ci de PMB:

"Legat de incidentul care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7.30, venim cu precizări. Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățământ.

Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de '89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete.

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului. Din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul.

Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă. Rețelele de utilități sunt administrate de către Primăria Municipiului București".

Ulterior, a revenit şi Poliţia Capitalei: "Locul în care a avut loc incidentul din această dimineață, din Sectorul 6, reprezintă calea de acces spre clădirea unde își desfășoară activitatea o unitate de învăţământ”.

Conform instituției, întreaga zonă reprezintă o proprietate a unei societăți private, care aparține unei foste fabrici de tutun.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇