Presa din Scoția prezintă adevărata poveste din culisele revenirii lui Ianis Hagi

Presa din Scoția prezintă adevărata poveste din culisele revenirii lui Ianis Hagi

Presa din Scoția a prezentat culisele revenirii lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers.

Jurnaliștii de la One Football au dezvăluit modul în care Ianis Hagi s-a întors la echipa mare.

Scoțienii dezvăluie că cel care a avut inițiativa a fost chiar Ianis, care i-a abordat pe șefii lui Rangers și le-a transmis că e dispus să renunțe la mărirea salarială.

"Totul s-a schimbat în ultima săptămână. Hagi a abordat clubul cu o schimbare de atitudine. A fost dispus să renunțe la creșterea salarială și să rămână la nivelul actual, fără a activa nicio clauză, dacă era reprimit în prima echipă.

ADVERTISING

Clement nu este un mare fan al mijlocașului ofensiv, dar trebuie să recunoască că lista de accidentări de pe Ibrox este mereu îngrijorătoare și are nevoie de mai multe opțiuni.

Având acest lucru în vedere, toată lumea a fost de acord să fie anulată 'clauza Wilson', iar Hagi să poată fi folosit ca oricare alt jucător, salariul său rămânând la nivelul actual. Este o soluție mai bună – da, nu joacă cu inima la Rangers, poți fi sigur de asta, dar vrea să joace fotbal și să se dovedească pentru un transfer viitor, și dacă vom obține mai mult de la el acum, nu ne putem plânge. Dar impasul s-a încheiat și, în sfârșit, o situație absurdă s-a rezolvat", a scris One Football.

ADVERTISING

Fotbalistul român avea o clauză contractuală prin care salariul său creștea cu 7.000 de euro pe săptămână dacă bifa meciul 100 la Rangers.

Românul avea 99 de meciuri și, din acest motiv, Rangers l-a trimis la echipa a doua, ca să nu-i crească salariul.

După ce Ianis a renunțat la această clauză, el a fost reprimit la echipa mare a lui Rangers. Sacrificiul este important din partea lui Ianis, care va renunța la 609.000 euro până la finalul contractului cu Rangers, conform presei din Scoția.

Scoțienii mai anunță că Ianis va rămâne cu salariul de 26 de mii de euro săptămânal. Cu alte cuvinte, Ianis câștigă aproximativ 1,3 milioane de euro pe an la Rangers.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇