Horoscop zilnic: 3 octombrie

Horoscop zilnic: 3 octombrie

Berbec

Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te ocupi mai mult de treburi ușoare, de rutină. Pe cât posibil, evită consultațiile și analizele medicale, pentru că riscul apariţiei erorilor este mare. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine, revenind în mijlocul iureșului cotidian, cu forța ta nativă de a munci mult și bine.

Taur

Se conturează multă forfotă la serviciu. Minunat este că primești ajutoare considerabile din partea șefilor. Dar colegii s-ar putea să te obstrucționeze în diverse feluri, de aceea, fii prudent. Totuși, cu răbdare și discernământ, vei rezolva totul cu bine. Îngrijește-ți atent sănătatea, pentru că există niscai neplăceri vechi.

Atmosfera astrală a lunii OCTOMBRIE 2024: În plină toamnă!

ADVERTISING

Gemeni

Este o zi în care te poți ocupa pe îndelete de activitățile dragi sufletului tău. Capacitatea ta de creație este mare și astfel din mâinile tale ar putea ieși adevărate opere de artă. Antrenează-i și pe cei dragi alături de tine și desfășurați împreună activități recreative.

Rac

Segmentul domestic este tema importantă a zilei. Pe de o parte, membrii familiei au nevoie de sprijinul tău moral și material. Însă, pe de altă parte, vei fi nevoit să rezolvi și treburile casei rămase restante. Împreună cu cei dragi poți planifica nişte călătorii în străinătate sau diverse cursuri de perfecționare necesare în domeniul profesional.

Oracolscop 29 septembrie - 6 octombrie

ADVERTISING

Leu

Sunt momente favorabile pentru activități intelectuale și pentru a dialoga pe îndelete cu persoanele din anturajul apropiat. Pe de altă parte, călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente. Emotivitatea este accentuată, de aceea, fii prudent în vorbe și fapte. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Spre seară vizionează un film amuzant.

Fecioara

Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Îți vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional în care activezi, fie cineva drag te ajută din senin, în aparență. Sunt posibile discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali, pe seama faptului că râvnesc la fondurile tale materiale.

Mesajul îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2024

ADVERTISING

Balanța

Stările tale de spirit sunt schimbătoare. Ai chef să te ocupi de mai multe treburi în același timp, însă nu se recomandă. Orientează-te spre priorități, dar spre cele ușoare. Energia vitală este la cote minime, având astfel nevoie de odihnă prelungită. Spre seară, ți-ar prinde compania și dialogurile cu cei dragi.

Scorpion

Este o zi în care este bine să te ocupi numai de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Evită spațiile aglomerate, discuțiile de anvergură cu multă lume și luarea deciziilor. De mare folos îți sunt prezența și sfaturile celor dragi. Posibil să te necăjești din cauza reproșurilor unor apropiați, însă sunt momente pasagere.

Săgetător

Veștile despre mersul lucrurilor în domeniul profesional în care activezi te pot pune pe gânduri. În a doua parte a zilei, un prieten sau o persoană care undeva-cândva te-a sprijinit bine în activitățile tale profesionale îți va oferi explicații și sfaturi deosebite. Totul este să ai răbdare să îl asculți și să eviți luarea deciziilor grăbite.

Capricorn

Dacă în prima parte a zilei ai preocupări filozofice, spre prânz vei fi nevoit să te ocupi te activitățile de rutină de la locul de muncă. Totuși, cu puțin efort, ai putea îmbina utilul cu plăcutul. Fii prudent, pentru că dialogurile cu șefii vor fi purtate pe tonuri înalte. Ascultă ce au de zis ceilalți!

Vărsător

În prima parte a zilei este bine să te ocupi de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. De asemenea, verifică-ți atent bugetul și documentele care atestă că ai făcut diverse plăți. Posibil ca partenerul de viață sau colaboratorii să aibă nevoie de ajutorul tău material. Mai întâi rezolvă cheltuielile tale personale.

Pești

Dialogurile cu prietenii îți pot oferi informații deosebite legate de relațiile tale parteneriale. Însă ascultă ce îți spun ceilalți și evită să emiți judecați pripite. Traversezi o perioadă în care ești tentat să ripostezi la cel mai banal amănunt. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că beneficiezi de respectul și susținerea reală a celorlalți.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇