Superliga: Farul lui Gică Hagi trece de Sepsi, cu un Alibec în zi mare

Superliga: Farul lui Gică Hagi trece de Sepsi, cu un Alibec în zi mare

Farul Constanța s-a impus pe teren propiu în fața celor de la Sepsi OSK, scor 2-1 în runda curentă a Superligii, etapa cu numărul 10 a stagiunii competiționale 2024/2025.

Ambele goluri ale dobrogenilor au fost semnate de internaționalul Denis Alibec, în minutele 11 și 52, iar ca evenimente notabile mai putem aminti și cele două eliminări, una de gazde, aceea a fundașului Bălașa, în minutul 30 și apoi a lui Omar El Sawy, jucător împrumutat de Rapid la Sepsi, în minutul 76.

Sepsi a redus din handicap târziu, minutul 92, prin Marius Coman, fostul golgheter de la Corvinul.

ADVERTISING

În minutul 11, Szabolcs Kovacs a verificat la VAR faza contactului dintre portarul Niczuly și Rivaldinho, a dat penalti, pe care Alibec l-a transformat. Bălașa fost eliminat după o jumătate de oră, după ce a văzut al doilea cartonaș galben, după un fault comis asupra lui Cosmin Matei.

Farul - Sepsi: 3 penalty-uri, unul repetat şi o eliminare în 50 de minute

Farul a fost totuși mai bună și în 10 oameni, în fața lui Sepsi. 2-0 s-a făcut tot după un penalti, executat întâi de armeanul Grygorian. Acesta a ratat inițial, dar s-a constatat că portarul nu avea niciun picior pe linia porții în momentul șutului, iar penaltiul a fost repetat. De data aceasta a tras Alibec, care a făcut 2-0, fără emoții.

ADVERTISING

Echipa de la malul mării a urcat pe 8 cu acest succes, cu 12 puncte, în timp ce covăsnenii ocupă locul 10, cu 11 puncte. Sepsi își continuă forma slabă și acum e în afara play-offului, pe 9 abia, cu 11 puncte.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!