Ciucă își lansează cartea la Cetate, alături de Mircea Dinescu (Video)

Ciucă își lansează cartea la Cetate, alături de Mircea Dinescu (Video)

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că își lansează cartea duminică, alături de Mircea Dinescu. Cartea va fi lansată la Cetate, iar Ciucă promite că va fi ”o discuţie caldă şi deschisă”.

„Am ales ca acest moment să aibă loc, simbolic, la Cetate, aproape de locurile copilăriei mele, cărora le-am dedicat multe pagini. Vă aşteaptă o discuţie caldă şi deschisă – în special despre prima jumătate a cărţii, în ale cărei pagini vorbesc despre experienţa mea de viaţă.

Atât personale, cât şi profesionale, acele momente şi trăiri mi-au format caracterul, mi-au definit principiile şi m-au învăţat care îmi e adevărata misiune: aceea de a-mi servi ţara cu devotament, onoare şi credinţă.

ADVERTISING

Ne vedem mâine, de la 14:00, pe Prima TV. O să mă vedeţi cum sunt eu, omul, în judeţul meu natal, la mine acasă”, a scris Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

Mâine, de la ora 14:00, vă invit să îmi fiți alături pe Prima TV, alături de Mircea Dinescu, unde voi prezenta cartea „În slujba Țării.” Am ales ca acest moment să aibă loc, simbolic, la Cetate, aproape de locurile copilăriei mele, cărora le-am dedicat multe pagini. Vă așteaptă o discuție caldă și deschisă - în special despre prima jumătate a cărții, în ale cărei pagini vorbesc despre experiența mea de viață. Atât personale, cât și profesionale, acele momente și trăiri mi-au format caracterul, mi-au definit principiile și m-au învățat care îmi e adevărata misiune: aceea de a-mi servi țara cu devotament, onoare și credință.Ne vedem mâine, de la 14:00, pe Prima TV. O să mă vedeți cum sunt eu, omul, în județul meu natal, la mine acasă.

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Sâmbătă, 7 septembrie 2024

Un videoclip de promovare a cărţii preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, intitulată ”În slujba ţării”, a fost lansat joi, acesta incluzând imagini din lupte din Afganistan şi Irak. În acestea apare şi Ciucă, pe atunci comandant al Batalionului 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”.

În slujba Țării

În curând…#ÎnslujbaȚării #OnoareȘiCredință #pentruRomânia

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Miercuri, 4 septembrie 2024

Lansarea cărții vine doar la câteva zile după ce o investigație Recorder a dezvăluit că Nicolae Ciucă, președintele PNL și candidat la alegerile prezidențiale, și batalionul pe care acesta îl conducea, Scorpionii Roșii, nu au fost direct implicați în luptele din Irak, deși Ciucă și-a construit de-a lungul timpului imaginea de „singurul comandant român care a condus românii într-o bătălie reală, de la cel de-Al Doilea Război Mondial încoace”.

ADVERTISING

Până acum, Ciucă nu a reacționat la ancheta recorder decât printr-un comentariu la o postare pe Facebook, în care a spus că „Sunt convins că cei care sunt cu adevărat interesaţi vor afla adevărul despre modul exemplar în care s-au purtat militarii români în misiunile executate în teatrele de operaţii externe”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇