STB anunță că de azi vor circula mai multe autobuze, troleibuze și tramvaie în Capitală

STB anunță că de azi vor circula mai multe autobuze, troleibuze și tramvaie în Capitală

Societatea de Transport Bucureşti (STB) va suplimenta numărul vehiculelor care vor circula în Capitală, odată cu începerea anului şcolar.

De asemenea, STB anunță că abonamentele pentru elevii care beneficiază de gratuitate pentru transportul public se pot elibera online.

"Suplimentăm parcul de autobuze, troleibuze şi tramvaie care circulă în Capitală. Vor circula 1.389 de vehicule, faţă de aproximativ 1.250 cât au circulat în timpul vacanţei de vară. Eliberăm online abonamentele pentru elevii care beneficiază de gratuitate pentru transportul public.

ADVERTISING

Intră pe aplicaţia BiletTB şi descarcă abonamentul de elev direct pe telefon. Elevii pot circula gratuit atât prin Bucureşti, cât şi prin localităţile din judeţul Ilfov!", potrivit unei postări STB pe propria pagină de Facebook.

De asemenea, împreună cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI şi Primăria Municipiului Bucureşti, STB va optimiza traseele din oraş, pentru ca elevii să ajungă mai rapid la şcoală, cu vehiculele STB.

"Se creează o nouă bandă unică pe bulevardul Magheru, chiar din luna septembrie, iar alte noi trasee rapide vor fi create până la sfârşitul acestui an", au transmis reprezentanţii STB pe pagina de socializare.

ADVERTISING

Potrivit sursei citate, beneficiază de gratuitate pentru transportul public elevii din învăţământul acreditat/autorizat, preşcolar, primar, gimnazial, liceal, special, profesional şi postliceal, care frecventează o unitate de învăţământ din Municipiul Bucureşti sau Judeţul Ilfov.

ANUNȚ: Ne-am pregătit de școală: Mărim parcul de vehicule și eliberăm online abonamentele gratuite pentru eleviSTB s-a...

Publicată de Societatea de Transport București - STB SA pe Vineri, 6 septembrie 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇