Duckadam vine cu o propunere surpriză în ce privește folosirea stadionului Steaua: ”I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine”

Duckadam vine cu o propunere surpriză în ce privește folosirea stadionului Steaua: ”I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine”

Helmuth Duckadam, fostul portar de legendă al Stelei, campion european cu echipa din București la Sevilla în 1986, a oferit câteva declarații interesante în legătură cu conflictul FCSB – Steaua, în ce privește dacă prima echipă va putea evolua sau nu pe noul stadion Ghencea.

Într-o emisiune înregistrată online pentru cei de la Gazeta Sporturilor, Duckadam a vorbit despre disputa dintre echipa roș-albastră din Liga 1, FCSB și CSA Steaua, echipa Armatei, pentru cine va putea sau nu să evolueze pe noul stadion Ghencea.

ADVERTISING

”E o prostie și cu stadionul. Nici nu mai are rost să discut pentru că nu mai înțelegi nimic din toată tevatura asta. În toamnă sunt alegeri, vine alt ministru, viața e așa de schimbătoare..

Eu le-am spus nu contează că vine FCSB-ul să joace aici, dar cel care administrează trebuie să știe. O echipă de Liga 3 sau Liga 2 nu are cum să întrețină un asemenea stadion! N-are cum... Concerte nu se vor face un an, doi. Cu ce plătești întreținerea asta? Un club gen CSA n-are oameni, n-are infrastructură pentru un asemenea stadion. Eu, la ora actuală, dacă aș fi în locul lui Gigi Becali nici n-aș mai vrea să joc acolo. I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine ca să joc acolo. Banii ăia o să conteze!”, a fost declarația făcută de fostul mare portar la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Noul stadion Ghencea este gata în proporție de peste 90 la sută, va avea o capacitate de 31.254 de locuri, a costat deja 64.500.000 de euro, iar suprafața construită va fi una de 82.000 mp.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ionuț Lupescu lansează acuze dure la adresa echipei naționale: "După 3 meciuri vrei aplauze? N-ai jucat nimic!"

Pechinezul operativ

Vlad Chiricheș, pasă de gol într-un meci nebun din Italia pentru Sassuolo (Video)

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!