Un jucător important din naționala României a refuzat convocarea pentru meciurile de Nations League și a fost înlocuit de urgență

Un jucător important din naționala României a refuzat convocarea pentru meciurile de Nations League și a fost înlocuit de urgență

Veste importantă în sânul echipei naționale de fotbal a României, dar în același timp și un moment foarte delicat pentru noul selecționer instalat de FRF, e vorba de reputatul tehnician Mircea Lucescu.

Un jucător cu nume și cu multe selecții în naționala României, om de bază în cadrul campaniei trecute de calificare la EURO 2024, a refuzat convocarea pentru meciurile din debutul Nations League, de pe 6 și 9 septembrie, cu Kosovo și Lituania.

E vorba de portarul Horațiu Moldovan, care a explicat conducerii FRF că ar vrea să rămână în această perioadă la noul său club Sassuolo, pentru a-și câștiga acolo locul de titular, după împrumutul de la Atletico de Madrid. În locul său, Lucescu l-a convocat de urgență pe Laurențiu Popescu de la Universitatea Craiova.

ADVERTISING

„Recent transferat de la Atletico Madrid la Sassuolo, Horațiu Moldovan a anunțat staff-ul tehnic că își dorește să rămână la echipa de club pentru a își câștiga postul de titular.

Selecționerul Mircea Lucescu a înțeles situația portarului român și a decis să îl cheme pentru cele două meciuri din luna septembrie pe Laurențiu Popescu de la Universitatea Craiova”, anunță frf.ro.

Pentru Laurențiu Popescu, portarul titular al Universității în acest sezon și în precedentul, este prima convocare la echipa națională de seniori.

ADVERTISING

Popescu a primit vestea convocării chiar după meciul de sâmbătă seara cu Rapid București, scor 1-1.

Moldovan a plecat împrumut din Spania la echipa de Serie B Sassuolo, recent retrogradată, care l-a împrumutat pentru un sezon, păstrând opțiunea de a-l transfera definitiv în 2025.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!