Prima reacție publică a lui Anthony Delon după moartea tatălui său, Alain Delon

Prima reacție publică a lui Anthony Delon după moartea tatălui său, Alain Delon

Anthony Delon a reacţionat pentru prima dată pe reţelele de socializare la moartea tatălui său, Alain Delon, care a murit duminică la domiciliul său din Douchy.

„Copilul nu uită niciodată, pentru că el continuă să trăiască în noi până la ultima noastră suflare”, a scris Anthony Delon într-o postare pe Instagram împărtăşită marţi.

Postarea a fost însoţită de mesajul „RIP Papa” şi de trei fotografii alb-negru ale tatălui său. Una dintre aceste fotografii include un mesaj intim. Anthony Delon a ţinut să împărtăşească un portret al tatălui său, însoţit de o notă: „Pentru fiul meu drag. Tatălui tău care te iubeşte cu toată fiinţa sa”. Fratele mai mare a inclus, de asemenea, hashtag-urile „tata” şi „iubire” în postare şi a amintit datele naşterii şi morţii tatălui său.

ADVERTISING

Anthony Delon a primit condoleanţe din partea mai multor celebrităţi, printre care Laura Smet, fiica lui Johnny Hallyday, care a scris „Courage avec toi” (Curajul să fie cu tine). „Sincerele noastre condoleanţe, dragă Anthony”, a adăugat cântăreaţa Anggun, în timp ce Paul Belmondo, fiul lui Jean-Paul Belmondo, a scris „Ave. Toi”, cu referire la replica lui Alain Delon «Ave Moi» din filmul Asterix şi Obelix la Jocurile Olimpice.

Fratele său vitreg, Alain-Fabien Delon, l-a vizitat la Douchy în această dimineaţă şi a împărtăşit în poveştile sale de pe Instagram fotografii cu poarta casei tatălui său decorată cu flori şi desene. „De acolo de sus, ştiu că el vede… Mulţumesc… Din adâncul inimii mele”, a scris Alain-Fabien.

ADVERTISING

Alain Delon va fi înmormântat la mijlocul săptămânii la Douchy (Loiret), unde a trăit aproape o jumătate de secol, în cea mai strictă intimitate, conform dorinţei actorului. Înmormântarea va avea loc în capela aleasă de starul francez.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇