Rapid pregătește demiterea lui Neil Lennon. Scenariul aducerii unui alt antrenor de top în Giulești

Rapid pregătește demiterea lui Neil Lennon. Scenariul aducerii unui alt antrenor de top în Giulești

Conducerea celor de la Rapid București pare că s-a saturat de începutul dezastruos de sezon de sub bagheta nord-irlandezului Neil Lennon.

Giuleștenii sunt singura echipă din Superliga fără victorie la acest debut de campionat. Iar asta se simte în Giulești, tensiunea fiind una imensă, cu cereri intense de demisie, cu strigăte de ajutor spre Marius Șumudică etc.

Iar dezastrul pare că a atins punctul culminant sâmbătă seara la Buzău. După un 1-1 mediocru cu o nou-promovată, patronul Dan Șucu s-a hotărât. Îi va mai acorda lui Lennon un mandat de maxim 3 etape, până la pauza din Liga 1 pentru meciurile echipei naționale, dar un eșec cu Dinamo poate fi fatal, chiar până atunci.

ADVERTISING

Sunt practic două scenarii puse pe masă, 7 puncte minimum din următoarele trei jocuri, cu Craiova, Dinamo și Poli Iași sau chiar un divorț iminent în cazul unei înfrângeri cu marea rivală Dinamo, etapa viitoare, sub Grant, scrie Gazeta Sporturilor.

Problema imensă e una financiară, în cazul unei demiteri al lui Lennon. Șucu ar fi obligat să plătească o sumă imensă, de 1,5 milioane despăgubiri, staff-ului britanic.

Iar mai departe, Rapid visează să îl aducă pe Cristi Chivu antrenor, fost tehnician la Inter Primavera. El este liber de contract în prezent, a refuzat numeroase propuneri și a fost în Giulești la meciul cu CFR Cluj, 2-2. El poate fi convins cu un plan pe termen lung, dar și prin intermediul bunului său prieten Bogdan Lobonț, actualmente secund la Rapid.

ADVERTISING

Rapid e pe 12 în Liga 1 acum, cu doar 4 puncte la activ.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!