Concluzia trasă de Dan Petrescu după CFR Cluj - U Cluj 2-3: "Se vede"

Concluzia trasă de Dan Petrescu după CFR Cluj - U Cluj 2-3: "Se vede"

Dan Petrescu (56 de ani) a tras o concluzie sinceră după meciul CFR Cluj – U Cluj 2-3, din etapa a patra a Superligii.

CFR Cluj a fost învinsă de rivala din oraș, U Cluj, scor 3-2, deși elevii lui Dan Petrescu au deschis scorul.

La finalul partidei, Petrescu a spus că un rezultat de egalitate era mai echitabil, dar a concluzionat că "ăsta e prețul" care trebuie plătit pentru calificarea în grupele Conference League, referindu-se la faptul că a făcut multe schimbări în primul 11, după ce a trecut de Neman Grodno la mijlocul săptămânii (5-0 în dublă manșă).

ADVERTISING

„Când schimbi zece jucători meci de meci se vede. Acest lucru nu-l fac pentru că e o regulă. Asta este Europa, trebuie să sacrificăm meciurile din campionat. Și așa am jucat bine, am controlat meciul, am dat gol, era doar o echipă pe teren. Am avut niște ocazii incredibile la 3-2, cred că un egal era mai echitabil la ce s-a văzut pe teren. Ăsta este prețul când schimbi mult, mie chiar nu-mi vine să cred acest rezultate. La ceea ce a fost pe teren, nu cred că trebuia să fie rezultatul ăsta.

Mâine avem antrenament, miercuri o deplasare grea. Chiar dacă este aproape Sofia, tot zburăm. Din păcate, am pierdut un jucător. Sper să nu fie mai mulți. Încercăm să ajungem în grupele europene, după sper să ne revenim în campionat. Dacă nu, vom merge în jos. O victorie în Europa și o victorie în campionat cred că ne-ar aduce moralul înapoi. Trebuie să lucrez mult la moralul jucătorilor”, a spus Petrescu, la flash-interviu.

ADVERTISING

Adrian Păun a deschis scorul cu un supergol în minutul 24. În actul secund, Masoero a dat startul recitalului: a restabilit egalitatea în minutul 59. Dan Nistor i-a dus pe cei de la ”U” în avantaj în minutul 69, ca Michael să facă 2-2 în minutul 73, iar Ovidiu Popescu să închidă tabela de marcaj în minutul 77.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!