Un motociclist a fost lovit mortal pe centura Capitalei. Șoferul de 20 de ani a fugit

Un motociclist a fost lovit mortal pe centura Capitalei. Șoferul de 20 de ani a fugit

Un motociclist a murit într-un accident care a avut loc luni dimineaţă pe centura Capitalei, drum care a fost blocat pe ambele sensuri, în urma incidentului de trafic.

Un șofer de 20 de ani, implicat în accidentul mortal, a fugit de la fața locului și a fost prins ulterior de polițiști.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Măgurele, iar din primele verificări au constatat faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe DNCB, în zona km 42, ar fi acroșat un motociclist, de 43 de ani, acesta din urmă fiind proiectat într-un alt autoturism, care circula din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 37 de ani, iar în urma evenimentului rutier, tânărul de 20 de ani ar fi părăsit locul accidentului”, transmite Poliția Ilfov.

ADVERTISING

Traficul auto a fost deviat prin Jilava şi Măgurele, în urma accidentului.

Doi bărbați, de 43 și 37 de ani, au fost răniți. Motociclistului i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat, iar cea de-a doua victimă a fost transportată la spital.

Cei doi şoferi au fost testați cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov care fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇