Gică Hagi a dat răspunsul final în privința preluării postului de selecționer al României

Gică Hagi a dat răspunsul final în privința preluării postului de selecționer al României

Gică Hagi (59 de ani) a refuzat oferta de a deveni selecționerul echipei naționale a României.

Printr-un comunicat oficial, Gică Hagi a anunțat, luni, că a refuzat oferta făcută de FRF pentru a prelua postul de selecționer, în locul lui EdI Iordănescu.

Hagi a precizat că proiectul ambițios de la Farul, pe care l-a început, este motivul pentru care spune "nu" naționalei României.

"Dragi suporteri români, în urma discuțiilor din ultima perioadă, cu privire la dorința Federației Române de Fotbal de a fi noul selecționer al României, doresc să precizez următoarele:

ADVERTISING
  • Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiții ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanța în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.
  • Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federației Române de Fotbal de a fi selecționerul echipei naționale.
  • A fost cu siguranță una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naționala României reprezintă visul oricărui tehnician român.
  • Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România!", se arată în comunicatul lui Gică Hagi.
ADVERTISING

Astfel, FRF va trebui să se orienteze către un alt nume pentru banca tehnică a echipei naționale.

Gică Hagi a fost selecționerul naționalei României pentru o scurtă perioadă, septembrie - noiembrie 2001.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!