Nadia Comăneci, după ce a purtat flacăra olimpică alături de nume mari: "Emoționată și onorată. A trebuit să țin secret"

Nadia Comăneci, după ce a purtat flacăra olimpică alături de nume mari: "Emoționată și onorată. A trebuit să țin secret"

Nadia Comăneci (62 de ani) a vorbit despre momentul important pe care l-a trăit la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, când a fost invitată să poarte torța olimpică alături de alte nume mari din sport.

Jocurile Olimpice 2024 Paris au avut ceremonia de deschidere vineri, 26 iulie, la Paris, iar Nadia Comăneci a purtat flacăra olimpică alături de Rafael Nadal, Serena Williams și Carl Lewis.

Sportiva care a obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii a oferit prima reacție după evenimentul la care a avut privilegiul să participe. Organizatorii i-au cerut Nadiei să țină secret faptul că va purta torța olimpică.

ADVERTISING

„Când am primit vestea că o să duc torța olimpică am fost emoționată și onorată. A trebuit să țin acest secret până la ceremonia de deschidere.

Am trăit sentimente frumoase alături de legende precum Serena, Carl si Rafael.

Am avut momente minunate cu ei in barcă, am glumit, am râs. Mândrie, respect, onoare, asta am simțit. O experientă unică, cum numai Jocurile Olimpice îți pot oferi”, a declarat Nadia Comăneci, conform golazo.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇