FRF l-a contactat deja pe antrenorul care ar putea să preia funcția de selecționer, după plecarea lui Edi Iordănescu

FRF l-a contactat deja pe antrenorul care ar putea să preia funcția de selecționer, după plecarea lui Edi Iordănescu

Federația Română de Fotbal gândește pe termen lung și a discutat deja cu un posibil înlocuitor al lui Edi Iordănescu, în condițiile în care acesta ar alege până la urmă să părăsească cârma naționalei de fotbal a României.

Președintele Răzvan Burleanu a pregătit un plan B și a contactat deja un alt antrenor, e vorba de fostul selecționer Mirel Rădoi. Burleanu vrea cu orice preț să îl convingă pe Iordănescu să rămână, dar dacă nu va face asta, s-a orientat spre un alt nume deja, scrie cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

La 43 de ani, Rădoi a mai avut o aventură la cârma naționalei, în perioada 26 noiembrie 2019 – 30 noiembrie 2021, plecând după ratarea calificării la Mondialele din 2022.

Ar urma o întâlnire între Burleanu și Mirel Rădoi, pentru a vedea disponibilitatea acestuia de a prelua postul. El a mai activat în special în lumea arabă la grupări precum Al Tai, Al Bataeh și Al Jazira.

Iordănescu va da un răspuns ferm după revenirea din vacanță, el având un contract cu FRF care expiră curând, pe 31 iulie. În acest moment, băiatul lui Edi Iordănescu ar avea două variante, prelungirea contractul cu Federația sau un an de pauză, fără să mai preia altă echipă.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!