Destinație surprinzătoare pentru portarul român Horațiu Moldovan

Destinație surprinzătoare pentru portarul român Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan, portarul titular al naționalei României în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024, a primit o veste interesantă în ceea ce privește viitorul său.

Fostul rapidist a luat deja decizia de a pleca de la Atletico de Madrid, acolo unde a fost achiziționat în iarna trecută din GIulești, dar pe Wanda Metropolitano nu a primit nici măcar o șansă de a deveni titular, stând mereu în umbra marelui Jan Oblak.

Fiind în atenția mai multor cluburi în această vară, printre care Rayo Vallecano sau Celtic, pentru Moldovan a apărut o variantă de ultimă oră: Pisa, formație din Italia, unde evoluează și Marius Marin.

ADVERTISING

Pisa va ataca promovarea sezonul viitor de Serie B: „Nicolas Andrade, care a suferit o accidentare, s-a refăcut înainte de reunirea lotului. Pisa îl evaluează pe portarul brazilian al cărui contract va expira pe 30 iunie 2025, pentru a vedea dacă acesta va fi titular în noul sezon sau dacă este nevoie să transfere un alt goalkeeper.

Vom vedea care va fi decizia lui Filippo Inzaghi. Numele lui Adrian Semper de la Como, Boris Radunovic, jucătorul lui Cagliari, și Horațiu Moldovan, portarul de rezervă de la Atletico Madrid, care a fost și în lotul României la EURO 2024, au fost asociate cu Pisa”, scrie Il Tirreno.

ADVERTISING

Moldovan are o cotă de specialitate de 2,5 milioane de euro, dar la EURO 2024 a fost rezerva lui Florin Niță.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!