Fost arbitru internațional, verdict în legătură cu penaltiul controversat primit de FCSB cu Unirea Slobozia: ”Indubitabil”

Fost arbitru internațional, verdict în legătură cu penaltiul controversat primit de FCSB cu Unirea Slobozia: ”Indubitabil”

FCSB a primit un penalti extrem de controversat în deplasarea de vineri seara cu Unirea Slobozia, scor 2-2, penalti transformat de Olaru, care ar fi putut aduce cele 3 puncte, dacă nu ar fi existat acea execuție colosală a lui Dorobanțu din minutul 89.

Arbitrii din camera VAR nu au întors decizia arbitrului Vlad Baban din Iași, iar decizia a fost considerată scandaloasă de către gazde, care au spus că acel contact între Darius Olaru și Marius Antoche ar fi fost în afara careului.

Sâmbătă, Cristi Balaj, fost mare arbitru FIFA internațional, actualmente președinte la CFR Cluj, și-a dat cu părerea în legătură cu această decizie la limită: „Este o greșeală indubitabilă. Asta nu înseamnă că sunt vinovați cei de la FCSB. Greșesc doar dacă încearcă să spună altceva”, a spus Cristi Balaj, pentru cotidianul ProSport.

REZUMAT | Slobozia - FCSB 2-2 | Etapa 2, SuperLiga, 2024 - 2025

Balaj s-a ferit să acuze FCSB că ar fi fost avantajată, spunând că e un debut de campionat nefericit doar: „Nu vrea să dezvolt subiectul. E început de campionat. Ar fi nepotrivit să încep cu asemenea comentarii. O să vorbesc de fazele din meciurile cu CFR. Dacă ar exista asemenea greșeli la meciurile CFR-ului, discursul meu ar fi 100% diferit. Nu mi se pare decât că a fost o greșeală. Greșesc cei care încearcă să inducă în eroare și să susțină altceva”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISING

FCSB a început foarte slab acest sezon de Liga 1, cu doar două egaluri, 1-1 cu U Cluj și 2-2 cu Unirea Slobozia.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!