Controversatul influencer Andrei Versace, găsit mort în apartamentul de lux

Controversatul influencer Andrei Versace, găsit mort în apartamentul de lux

Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în apartamentul lui din One Residence, un complex rezidențial de lux din Sectorul 1 al Capitalei.

Oficial, poliţiştii au anunţat că au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bucureşti, pe trupul său nefiind găsite urme de violenţă.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru News.ro că persoana decedată este influencerul Andrei Versace.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi prin apel 112, de către paznicul complexului de locuinţe din Herăstrău, că dintr-un apartament se simte un miros specific unei persoane decedate.

ADVERTISING

Poliţiştii veniţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă: în apartament a fost găsită o persoană decedată, un bărbat, fără a prezenta urme de violenţă.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Cine era Andrei Versace

Andrei Pârvan, cunoscut ca Andrei Versace, şi-a promovat imaginea unui milionar excentric, s-a pozat adesea alături de mașini de lux, elicoptere sau în vacanțe exclusiviste. Le arăta urmăritorilor săi de pe reţele apartamentul în care locuiește și se lăuda că a investit în el 600.000 de euro, scrie Gândul.

ADVERTISING

În martie, Andrei Versace a fost reținut de poliție, Andrei a făcut o intrare într-un mall din București dezbrăcat la bustul gol, părea să fie în stare de ebrietate, a luat o sticlă de apă și a stropit pe toți cei din jur.

Actorul Mihai Bendeac îl imită în show-rile sale de comedie.

Andrei Versace şi-a luat Lamborghini | Scenetă cu Mihai Bendeac

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇