FCSB întâmpină dificultăți de ultimă oră înaintea partidei cu Maccabi din Champions League

FCSB întâmpină dificultăți de ultimă oră înaintea partidei cu Maccabi din Champions League

Sunt probleme pentru campioana României FCSB cu doar câteva zile înainte de confruntarea cu Maccabi Tel-Aviv, meci contând pentru prima manșă a turului II preliminar al UEFA Champions League.

După începutul slab de sezon în Superliga, cu 2 egaluri în fața a două echipe cel puțin accesibile pe hârtie, 1-1 cu U Cluj și 2-2 cu Unirea Slobozia, ultima fiind o nou-promovată, urmează cel mai greu test al debutului de sezon.

Meciul va avea loc pe stadionul Steaua din cartierul Ghencea, iar managerul general Mihai Stoica a dezvăluit faptul că au fost mai multe probleme în ce privește alegerea orei de start. Jocul va începe de la 20.30, dar campioana României a încercat să îl mute cu o oră mai târziu, având în vedere temperaturile caniculare. Dar israelienii au fost cei care au îngreunat situația: “E o practică foarte ciudată să ceri înainte de a te califica orele la care intenţionezi să joci turul următor. Noi am dat 20:30, după care am primit o ofertă de a televiza meciul, dar televiziunea voia 21:30. Pentru asta trebuia să obţii acordul celor de la UEFA, care au dat imediat, şi acordul adversarilor. S-a întâmplat de foarte multe ori să avem problema noastră, să aibă alţii cu noi problema asta. Bineînţeles că toată lumea e de acord să se joace la ora la care solicită gazdele.

ADVERTISING

Ei bine, după două zile în care cei de la Maccabi ne-au dus cu vorba că nu găsesc antrenorul, că e liber, n-au fost de acord, au crezut că avem gânduri ascunse. Argumentul a fost că e prea târziu, că aşa spune antrenorul, de parcă antrenorul poate să decidă într-un club politica”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Dacă FCSB va trece de Maccabi în turul II, îi va prelua statutul de cap de serie, iar în turul următor ar putea da peste formații precum Ludogorets, APOEL Nicosia, Malmo, Sparta Praga, Midtjylland sau Jagiellonia.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!