Louis Munteanu, în formă maximă. Ce a făcut atacantul dorit cu insistență de FCSB și CFR Cluj în ultimul amical

Louis Munteanu, în formă maximă. Ce a făcut atacantul dorit cu insistență de FCSB și CFR Cluj în ultimul amical

Louis Munteanu, tânărul atacant de 22 de ani, este unul dintre cei mai curtați jucători ai momentului în această perioadă din Liga 1, în plin mercato de vară.

Fostul vârf al lui Gică Hagi la Farul, atacant acum al Fiorentinei, se pregătește alături de formația viola și pare într-o formă deosebită. El a fost luat în primul cantonament al formației din Firenze unde este monitorizat de antrenorul Raffaele Palladino.

Într-un amical contra formației de tineret, Primavera, Louis Munteanu a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă, iar în ultimul joc test disputat de Fiorentina, vineri seara, scor 4-0 cu Reggiana, românul a oferit o pasă de gol. Munteanu a fost introdus pe teren în minutul 73.

ADVERTISING

CFR Cluj a anunțat deja, prin vocea patronului Neluțu Varga, că Munteanu va fi adus de către clubul din Gruia luni, cel târziu marți.

”Eu cred că noi vom obţine semnătura lui Munteanu pentru că am făcut cea mai bună ofertă dintre toate echipele din România. Probabil luni sau, cel târziu, marţi, Louis Munteanu va fi jucătorul CFR-ului. Vorbim despre un transfer definitiv, desigur, nu sub formă de împrumut”, declarase Varga, zilele trecute.

CFR Cluj va plăti două milioane de euro italienilor de la Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu, om cu 12 goluri marcate sezonul trecut de Liga 1.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!