Măsură radicală anunțată de FCSB după egalul surprinzător cu Unirea Slobozia

Măsură radicală anunțată de FCSB după egalul surprinzător cu Unirea Slobozia

FCSB a remizat doar cu nou-promovata Unirea Slobozia, scor 2-2 în etapa secundă a noului sezon de Superliga.

Un start ratat pentru roș-albaștrii în noul sezon așadar, echipa lui Gigi Becali strângând până acum doar 2 puncte. Iar după acest joc, latifundiarul din Pipera continuă marele război cu FRF în ceea ce privește regula jucătorului Under 21.

Becali a anunțat că va da în judecată Federația Română de Fotbal în cazul în care FCSB nu va trece de Maccabi Tel Aviv în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Pentru că el spune că echipa nu a putut pregăti corespunzător meciul de marți cu israelienii, având în vedere că atunci Băluță va juca titular în locul tânărului Musi.

ADVERTISING

"Meciul ăsta s-a jucat în așa fel încât ei, Pintilii și Charalambous, să facă o strategie pentru a face echipa contra lui Maccabi. Și au făcut-o, așa au considerat ei. Au vrut să-l vadă și pe ăla, și pe ăla, și pe ăla.

Acum, dacă nu ne vom califica, vom da FRF în judecată pentru că noi trebuia să jucăm cu Băluță în stânga, în locul lui Musi. Vom cere diferența de bani. A intrat Băluță, dar Băluță trebuia să fie în combinație de la început", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Băluță a jucat din minutul 56 pe teren, în locul lui Ștefănescu, în timp ce Musi a fost integralist, de voie, de nevoie. Un aliat important în această luptă cu FRF pentru Becali este și patronul Craiovei, Mihai Rotaru, și el total nemulțumit de regula Under 21.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!