Cele mai tari sloturi inspirate din filme

featured-image

Filmele sunt o sursă de inspirație constantă pentru dezvoltatorii de sloturi online. Studiourile plătesc licențe pentru a putea folosi numele și imagini din filme. Ba chiar sunt unele sloturi de top care conțin și secvențe video din filme.

Așadar, din sloturile inspirate din filme utilizatorii cinefili și nu numai au numai de câștigat. Experiența în sine este una interesantă, mai ales că jocurile care fac parte din această categorie se remarcă și prin grafică bună. În rândurile următoare îți vom prezenta câteva dintre cele mai apreciate sloturi inspirate din filme.

Genie's Bonanza

Slotul este inspirat din filmul de succes Aladdin. Are o grilă 6x5 cu multe simboluri bonus și opțiuni interesante. Creat de compania SmartSoft, slotul are deja un an, timp suficient pentru ca utilizatorii să se obișnuiască. Din recenziile publicate pe Internet, aceștia apreciază în mod special și caracteristica "Plătește Oriunde". Volatilitatea jocului Genie's Bonanza este medie, iar câștigul maxim poate ajunge până la 3.000x miza.

foto-genies-bonanza

Slotfather

Unele sloturi inspirate din filme păstrează denumirea producției de cinema, un exemplu cunoscut fiind Jumanji. Însă există și excepții, așa cum este și cazul Slotfather. Denumirea îi poate duce pe cei pasionați de filme cu gândul la The Godfather și intuiția lor ar fi bună. Slotul celor de la BetSoft este inspirat din filmul "Nașul", are 30 de linii de plată și este un joc cu mafioți. A avut recenzii bune în mediul online, motiv pentru care a apărut și o continuare, denumită The Slotfather II.

ADVERTISING

Jumanji

Producția celor de la NetEnt intră în topul celor mai accesate jocuri atât de la cazinourile online din țara noastră, cât și pe site-urile care oferă sloturi demo. Slotul Jumanji este inspirat din filmul cu același nume, în care Robin Williams a interpretat rolul principal. Slotul nu oferă posibilitatea de a cumpăra speciala și nici nu are dublaj, însă oferă rotiri gratuite. Câștigul maxim ajunge până la 504x miza. Ca simboluri regăsim board game-ul Jumanji, alături de animale precum Leul, Pelicanul, Crocodilul și Rinocerul. Per total, acesta este unul dintre cele mai apreciate sloturi din țara noastră.

ADVERTISING

Robin Hood and His Merry Men

Povestea lui Robin Hood a fost transpusă în numeroase filme și jocuri. Robin Hood and His Merry Men este inspirat din ecranizările acestei povești. Chiar dacă povestea lui Robin Hood are și mult folclor, se pare că acesta chiar a existat. Și sentimentul de autenticitate face ca filmele și jocurile inspirate din povestea sa să stârnească interes. În ce privește slotul de la Revolver Gaming, acesta are 20 de linii de plată fixă, oferă rotiri gratuite, iar runda bonus oferă premii de până la 150x pentru pariul efectuat.

Gladiator Jackpot

foto-gladiator-jackpot

Gladiatorul 2 este unul dintre cele mai așteptate filme din 2024, dar slotul are legătură cu prima producție. Este, de fapt, un joc cu ceva vechime pe piață, având în vedere că a fost lansat de Playtech în 2012. Dar chiar dacă anii au trecut peste el, asta nu înseamnă că nu mai rămâne un joc de top. Structura sa este 5x3 cu 25 de linii de plată. Punctul de referință principal al slotului este jackpotul pe care îl oferă.

ADVERTISING

The Mask of Zorro

Cine nu a auzit de povestea lui Zorro? Slotul este inspirat din filmul lansat în anul 1998, în care rolul principal a fost interpretat de Antonio Banderas. Cei de la Playtech au lansat un joc interesant, cu o grilă cu 4 linii și 5 coloane, care are Scatter și Wild, dar și runde bonus.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!