Record de cartonașe stabilit de Istvan Kovacs la meciul Cehia - Turcia: Arbitrul e arătat cu degetul

Record de cartonașe stabilit de Istvan Kovacs la meciul Cehia - Turcia: Arbitrul e arătat cu degetul

Istvan Kovacs a avut parte de un meci tensionat la EURO 2024, Cehia – Turcia 1-2, în care a stabilit un nou record de cartonașe.

Românul Istvan Kovacs a fost trimis de UEFA să împartă dreptatea la meciul Cehia – Turcia 1-2, din ultima etapă a fazei grupelor de la EURO 2024.

Partida a fost una tensionată, în care Istvan Kovacs a doborât recordul de cartonașe arătate într-un meci de la Campionatul European. Arbitrul român a arătat nu mai puțin de 18 cartonașe, printre care și două "roșii", reușind să încingă spiritele.

Precendentul record de cartonașe într-un meci la EURO era deținut de partidele Portugalia - Franța de la EURO 2016 și Germania - Cehia la EURO 1996. În ambele confruntări au fost arătate câte 10 cartonașe.

Jurnaliștii cehi și cei turci au reacționat, după prestația lui Istvan Kovacs din meciul Cehia - Turcia 1-2, de la Campionatul European din Germania.

ADVERTISING

"Arbitrul Istvan Kovacs a fluierat la un meci dificil și tensionat. Deși nu este cazul să vedem o conspirație în spatele prestației sale, delegarea unui arbitru român, care a primit cetățenia maghiară în urmă cu 13 ani, este, să o spunem frumos, nefericit. Cu trei puncte și un golaveraj negativ, echipa Ungariei era ultima care avansa în optimi de pe locul 3, iar o victorie a Cehiei i-ar fi eliminat pe maghiari", a scris iSport.

În timp ce turcii de la Fotomac i-au transmis un mesaj arbitrului român: "Să nu ne mai întâlnim, Istvan Kovacs!".


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!