Certitudinea pe care o are Gică Hagi după victoria României cu Ucraina: "Au făcut totul perfect"

Certitudinea pe care o are Gică Hagi după victoria României cu Ucraina: "Au făcut totul perfect"

Gică Hagi (59 de ani) a reacționat după victoria fantastică a României cu Ucraina, 3-0, la EURO 2024 în primul meci din grupa E.

„Regele” a lăudat prestația jucătorilor și a spus că „e o zi care rămâne în istorie”.

Cel mai mare fotbalist al României din toate timpurile nu s-a abținut să laude pe toată lumea după succesul răsunător de la Munchen.

”Totul a fost perfect, atât pe teren, cât şi în tribună! Am avut şi bilete bune, la VIP. Am stat sus cu un prieten şi totul a fost perfect. Suporterii au făcut o atmosferă… Au câştigat şi eu precum băieţii pe teren, totul a fost fantastic.

ADVERTISING

Vorbim doar că toate vin la timpul lor, noi am avut timpul nostru, iar aceşti băieţi au făcut totul perfect, cu stafful, cu cei din jurul lor. E o zi care rămâne în istorie cu un rezultat foarte bun şi meritul este al lor total. Tactic, pe ambele faze au jucat perfect, au alergat defensiv mult şi ofensiv ştiam că au calitate.

Printre cele mai bune meciuri. Mereu am avut momente când am făcut meciuri foarte bune, dar acesta poate e cel mai bun, cel mai înalt, iar mie din tribună mi-a plăcut mult. Au făcut totul perfect. Am anticipat nişte rezultate, vedem ce facem în grupă, ne concentrăm pe următorul meci şi vom vedea”, a declarat Hagi, pentru Orange Sport.

ADVERTISING

România a învins, luni, scor 3-0, naționala Ucrainei în primul meci din grupa E a EURO 2024, meciul de debut al tricolorilor la turneul final, goluri Stanciu, Răzvan Marin și Drăguș. Este prima victoriei a României la un Campionat European după 24 de ani. Ultimul succes a avut loc în 2000, cu Anglia, 3-2.

Pentru România urmează dueluri cu Belgia și Slovacia în grupa E de la Campionatul European.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!