Liderul formației Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat din nou la spital

Liderul formației Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat din nou la spital

Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, la finalul şedinţelor de radioterapie după operaţia pe creier din luna martie 2024.

Colegii de trupă afirmă că este într-o stare stabilă.

Potrivit medicilor, Nicu Covaci a terminat şedinţele de radioterapie în urma operaţiei pe creier suferită în luna martie, când i-a fost depistată o tumoră pe creier, iar acum se află, din nou internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara unde doctorii îl ţin sub observaţie şi îi fac o serie de analize.

ADVERTISING

După intervenţia din primăvară, starea de sănătate a artistului a evoluat bine, iar în ultima perioadă, acesta a fost internat de către familie într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz.

Colegii de trupă au transmis şi ei un mesaj, pe pagina oficială de Facebook, după ce pe rețelele de socializare a apărut informația falsă că Nicu Covaci ar fi murit.

„Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace. Sunt oameni care îl iubesc și respectă și nu merită să traverseze stări și emoții generate de câțiva în nevoie de atenție. Așadar, readresăm invitația de a lua informațiile corecte de pe această pagină!”, au scris aceștia.

ADVERTISING

La cei 76 de ani ai săi, Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, în 22 martie 2024, unde a fost supus operaţiei pe creier, făcută de echipa medicului Horia Pleş.

Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi a început să aibă probleme de vedere, iar atunci a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o tumoră pe creier.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇