Furtuna a făcut prăpăd la Odorheiu Secuiesc: Un panou publicitar a căzut peste un om (Foto)

Furtuna a făcut prăpăd la Odorheiu Secuiesc: Un panou publicitar a căzut peste un om (Foto)

Un panou publicitar a căzut peste un om la Odorheiu Secuiesc, unde mai mulți copaci s-au rupt și câteva imobile au fost inundate, luni seara.

Potrivit ISU Harghita, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc au intervenit pentru degajarea a 12 copaci căzuți pe trei case, pe un garaj, pe două autoturisme și pe stradă.

De asemenea, trei stâlpi de electricitate care s-au rupt au fost înlăturați de pe partea carosabilă.

În plus, a fost luată de pe stradă o bucată de tablă din acoperișul unui bloc și a fost scoasă apa din trei beciuri.

Totodată, un panou publicitar a căzut în parcarea unui centru comercial și a lovit un trecător, în vârstă de 69 ani. El a fost asistat medical la fața locului de către un echipaj de ambulanţă, dar a refuzat să fie transportat la spital.

ADVERTISING

În urma furtunii, aproape 11.000 de consumatori, din 41 localități din zona Odorhei - Cristuru Secuiesc, au rămas fără energie electrică.

Județul Harghita (Vlăhița, Odorheiu Secuiesc) / Mureș (Sângeorgiu de Pădure) - 3 iunie ⛈⚠️Foto: Mihaly Orsolya / Ferenc Szálasy / Levente Papp / Papp Annamária

Publicată de Severe Weather Alert - România pe Luni, 3 iunie 2024

Cea mai mare parte a ţării este până marţi dimineaţă la ora 3.00, sub avertizări cod galben şi portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată. Sunt prognozate averse torenţiale, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇