FCSB anunță o nouă dată de disputare pentru Supercupa României cu Corvinul Hunedoara

FCSB anunță o nouă dată de disputare pentru Supercupa României cu Corvinul Hunedoara

FCSB este campioana României, un titlu cucerit cu brio după 9 ani de așteptare, iar conform cutumelor va evolua pe teren propriu în Supercupa României.

Va fi un meci surpriză cu o echipă din eșalonul secund, Corvinul Hunedoara, grupare care a scris o poveste frumoasă în acest sezon în fotbalul românesc, cucerind Cupa României după o finală decisă la penaltiuri cu Oțelul Galați.

Deși inițial data stabilită pentru acest meci era de 6 iulie, sâmbătă, Mihai Stoica, managerul general de la echipa roș-albastră, vine cu o declarație care schimbă datele problemei, la propriu și la figurat. E foarte probabil ca Supercupa să fie devansată pe data de 4, pentru a nu se suprapune cu meciurile de la Campionatul European din Germania: „Dacă o să fie 6… poate să fie 4. Nu ne dorim, am fost întrebați de deținătorii de drepturi, am dat OK-ul, chiar dacă ne-am făcut deja programul și ne cam…Suntem de acord să jucăm și pe 4 pentru că e logic până la urmă ca Supercupa să nu concureze cu un meci foarte important din fazele eliminatorii ale turneului final Euro.

ADVERTISING

4 iulie e zi liberă, 5 și 6 se joacă. E un avantaj pentru noi și Corvinul, am avea mai multe zile. Sigur în Ghencea se va juca meciul cu Corvinul, este pe terenul campioanei”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Corvinul Hunedoara va evolua în preliminariile Europa League, în timp ce FCSB va merge pe ruta Champions League, acolo unde tocmai a primit o veste foarte bună după ce Real Madrid a cucerit Liga Campionilor pentru a 15-a oară în istorie:

FCSB, ajutată de succesul lui Real Madrid în Champions League. Cum poate profita campioana României

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!