Decizia controversată de arbitraj care putea schimba soarta finalei de Champions League, dintre Real Madrid și Borussia

Decizia controversată de arbitraj care putea schimba soarta finalei de Champions League, dintre Real Madrid și Borussia

Real Madrid a învins Borussia Dortmund cu 2-0 în finala Champions League de sâmbătă seara și a ajuns deja la al 15-lea trofeu de campioană a Europei all-time, un record extrem de greu de egalat pe viitor.

Los Blancos au meritat acest trofeu fără îndoială, chiar dacă au început mai greu și au fost dominați în prima repriză de mașinăria lui Edin Terzici.

Tehnicianul german cu origini bosniace a ținut să evidențieze o fază din prima repriză, când a reclamat că Vinicius putea primi un cartonaș roșu. Același atacant brazilian a închis finala cu golul său din minutul 83 pentru 2-0.

ADVERTISING

„Poate că Vinicius nu ar fi trebuit să fie pe teren să marcheze al doilea gol. Nu am revăzut momentul la care se spune că ar fi trebuit eliminat. Sunt mici gesturi. Unul dintre fundașii centrali ai noștri a văzut cartonașul galben. Vinicius este un jucător extraordinar și nu voi comenta deciziile de arbitraj”, a mai precizat Edin Terzici la conferința de presă.

Vinicius a văzut doar galben pentru un fault urât la portarul Kobel în minutul 35. Cinci minute mai târziu, el a simulat ordinar la mijlocul terenului, însă stoperul Nico Schlotterbeck a primit cartonașul galben pentru proteste.

ADVERTISING

Dani Carvajal (min. 74) şi Vinicius (min. 83) au fost marcatorii lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!