Vrei ținute cool toamna aceasta? Iată ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Vrei ținute cool toamna aceasta? Iată ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Cu toții ne dorim să arătăm bine indiferent de contextul în care ne aflăm, iar ținuta joacă mereu un rol important din acest punct de vedere. Acum că a venit toamna și temperaturile de afară încep să scadă puțin câte puțin, este timpul să-ți reorganizezi și echipezi garderoba cu piesele vestimentare potrivite. Dacă îți dorești să ai outfituri fresh și cool pe care să le porți zi de zi, atunci trebuie să acorzi puțină atenție alegerilor pe care le faci.

Pentru a putea crea ținute reușite este necesar să ai în garderobă câteva elemente esențiale

ADVERTISING

Sacouri

O piesă vestimentară foarte populară odată cu începerea toamnei este sacoul. Sacourile sunt o variantă excelentă în ținutele din acest sezon, în special dacă îți place să adepți un stil office sau elegant la birou sau în alte contexte cotidiene. Pe lângă aceste situații, sacourile sunt foarte versatile și pot fi purtate în cele mai ingenioase combinații la petreceri, ieșiri cu prietenii și în timpul liber. Simple sau cu diverse modele, sacourile se numără printre hainele care nu ar trebui să lipsească în niciun caz din garderoba ta. Un lucru la care trebuie să fii totuși atentă este ca modelul pe care îl alegi să poată fi integrat cu ușurință în mai multe tipuri de outfituri.

ADVERTISING

Hanorace

Dacă îți place să te îmbraci casual și să te simți cât mai comod posibil, atunci hanoracele sunt o alegere ideală. Dincolo de acest aspect important, hanoracele și-au câștigat popularitatea extrem de mult în ultimii doi ani și în rândul fashionistelor și marilor influenceri. Foarte mulți dintre acestea au lansat linii de îmbrăcăminte din care nu lipseau aceste articole vestimentare. Un hanorac este ușor de integrat în ținute de zi cu zi împreună cu o pereche de blugi, pantaloni de trening sau de ce nu, chiar și fuste. În fond, totul ține de creativitatea ta și stilul personal, de care trebuie să ții cont pentru a te simți în largul tău mereu.

ADVERTISING

Pantaloni

În ceea ce privește pantalonii, este recomandat ca în garderoba ta să se regăsească atât blugi, pantaloni de trening, cât și pantaloni eleganți. Indiferent de care este stilul tău în majoritatea timpului, nu știi niciodată când se poate ivi o situație în care să ai nevoie de astfel de piese vestimentare. Având în considerare vremea de afară, acestea sunt piese esențiale în orice garderobă.

Încălțăminte și accesorii

Încălțămintea și accesoriile joacă un rol semnificativ în cadrul oricărui outfit. Așadar, odată cu instalarea toamnei, din șifonierul tău nu ar trebui să lipsească adidașii, ghetele, botinele, bocancii și nici pantofii cu toc. Dacă ai nevoie de adidași de damă de calitate, pe Reverse.ro găsești o gamă variată de modele inedite din care poți să alegi ceea ce ți se potrivește. În plus, nu uita nici de accesorii, acestea pot reprezenta o modalitate perfectă de a-ți lăsa amprenta personală asupra ținutelor finale.

Prin urmare, acordă atenție tendințelor din acest sezon, dar și preferințelor personale și fă alegeri inteligente pentru a crea ținute inspirate.