Vrei să joci la ruletă ca-n filmele cu James Bond?

Vrei să joci la ruletă ca-n filmele cu James Bond?

James Bond este un personaj captivant care a înfierbântat mințile iubitorilor filmelor și cărților cu spioni. Imaginea lui Agentului 007 este adeseori asociată cu jocurile de noroc din cazinouri.

În filme, îndrăgitul spion joacă de obicei jocuri de cărți de cazino. Dar în cartea “Casino Royale”, el joacă și la ruletă. Și așa cum îi stă bine unui super personaj, James Bond a câștigat cu succes la ruletă aplicând o strategie proprie. 

Dacă până acum ai mai jucat diverse jocuri de noroc, poate ai auzit de strategia la ruletă a lui James Bond. Dar știi în ce constă această strategie care poate fi pusă în practică atât în jocul de ruletă într-un cazinou fizic cât și în unul online? 

ADVERTISING

Vei afla din acest articol tot ce trebuie să știi pentru a juca ruletă ca în filmele cu James Bond. Dacă vrei să cunoști mai multe detalii despre variantele de ruletă și ofertele cazinourilor online, nu ezita să intri pe SloturipeTocuri

Strategia originală a lui James Bond

james-bond

Strategia originală a renumitului spion este foarte simplă și include doar trei pariuri. Cu toate acestea, acoperă mai mult de jumătate din buzunarele de pe roata ruletei.

Primul pariu pe care îl face James Bond constă în 70% din valoarea pariului total. Ai grijă să nu pui în joc, din start, toți banii pe care i-ai programat pentru gambling. Folosește pentru fiecare pariu doar 10-20% din toată suma. 

ADVERTISING

Dacă ești jucător începător, folosește bani puțini. Dacă ai planificat să joci 100 lei, folosește doar 10 lei până când te obișnuiești. Așadar, pentru primul pariu, pune la bătaie 7 lei. 

Conform strategiei lui James Bond, trebuie să pariezi pe numerele 19-36, care vor acoperi 49% din toată suprafața jocului. 

La al doilea pariu, faci un pariu de 25% din suma totală. Pariezi pe șase numere între 13 și 18. Al doilea pariu acoperă 16% din totalul suprafeței de joc. 

Al treilea pariu are o valoare de 5% din suma totală și se face pe numărul zero. 

Ca să înțelegi și mai bine ideea, imaginează-ți următorul exemplu: inițial, James Bond pariază 200 de lire sterline pe rotire. Dar tu poți schimba valoarea pariurilor și, să spunem, să pariezi 20 de lire sterline (euro sau lei) în fiecare rundă. Suma pariată depinde de câți bani vrei să pui la bătaie pentru gambling și de limitele mesei de ruletă.

ADVERTISING

Potrivit strategiei lui James Bond, nu sunt acoperite decât numerele de la 1 la 12. Astfel, numai dacă bila se oprește pe acele numere, ai ieși cu mâna goală.

Mai mult de două treimi din alte numere (0 și 13-36) sunt acoperite și îți vor aduce profit.

Ce modificări putem aduce strategiei 

Unii jucători de ruletă sugerează că pot fi aduse unele schimbări strategiei lui James Bond. Astfel, poți înlocui pariul pe numere mari cu alte pariuri pe bani egali. De exemplu, pariuri pe negru/roșu sau pe numere pare/impare.

Ideile de modificare a strategiei sunt mai simple în teorie decât în practică. Dacă vei proceda ca în exemplul de mai sus, ar trebui să înlocuiești pariul pe șase linii pentru a acoperi tot atâtea numere cât pariul inițial. Și în acest caz, lucrurile se complică pentru că pariurile pe linie nu acoperă doar numerele impare/pare sau roșii/negre, ci acoperă o combinație dintre ele.

O variantă mai simplă ar fi să faci șase pariuri directe. 

Opțiunea mai ușoară ar fi înlocuirea pariului High cu pariul Low (de la 1 la 18). Și apoi pentru a muta pariul pe șase linii la numere de la 19: 19-20-21 și 22-23-24 linii. Pariul direct pe zero nu s-ar schimba.

Ideea principală din spatele strategiei lui James Bond 

strategia

Strategia lui James Bond acoperă 25 de numere din 37, astfel șansele de a câștiga la fiecare rotire sunt destul de bune. Există o șansă de 32,5% ca mingea sa ajungă în orice alt buzunar.

Mai este util să știi că cele trei pariuri nu sunt toate egale și cu unele numere câștigi mai  mult decât cu altele, astfel:

Câștigurile cu numere mari (18-36) au un raport de plată 1:1; 

Câștigurile în șase linii au raport de plată 5:1;

Pariul pe zero direct are raport de plată 35:1. 

Nu te axa atunci când pariezi pe culori sau numere favorite. Nu funcționează decât uneori și s-ar putea să pierzi dacă mergi mereu pe aceleași numere și pe aceeași culoare. Nu contează dacă este roșu sau negru, dacă este par sau impar numărul favorit. Mai bine ține cont de ideea strategiei decât de intuiția legată de numere și culori preferate. 

Concluzie 

Strategia lui James Bond funcționează, dar nu te aștepta să devii milionar. 

Sunt șanse mult mai mari să câștigi mai des aplicând o strategie decât dacă joci haotic. 

Ruleta este un joc de noroc așa că nu te baza în totalitate pe strategie, indiferent dacă este a spionului James Bond sau a unor jucători experimentați. Câștigul ține și de noroc.