Vine Black Friday la produsele care te ajută să îți îmbunătățești performanțele în sala de fitness. Cele mai bune suplimente pe care le poți cumpăra

Vine Black Friday la produsele care te ajută să îți îmbunătățești performanțele în sala de fitness. Cele mai bune suplimente pe care le poți cumpăra

Dacă te-ai apucat de curând să desfășori diferite activități sportive sau dacă faci asta de ceva timp, însă nu știi cum îți poți îmbunătăți performanțele cu ajutorul suplimentelor, ai ajuns în locul potrivit. Există mai multe produse celebre care îți pot oferi energia necesară în timpul antrenamentului, care pot ajuta la o recuperare musculară cât mai rapidă sau care îți oferă doza de proteină de care corpul tău are nevoie, iar despre aceste lucruri vom discuta mai jos. În plus, dacă alegi să le achiziționezi de Black Friday, te vei putea bucura de o comandă foarte amplă, la prețuri extrem de reduse.

ADVERTISING

Iată ce produse ai putea cumpăra și tu în Vinerea Neagră, pentru a-ți îmbunătăți performanțele în sala de fitness:

  • Pre-workout

Suplimentele de tip pre-workout sunt printre cele mai căutate produse de Black Friday, fiind esențiale pentru cei care vor să își optimizeze performanțele în timpul antrenamentelor. Acestea pot conține diverse ingrediente cheie, precum e cofeina, beta-alanina sau creatina, care cresc nivelul de energie, îmbunătățesc rezistența și cresc concentrarea, astfel încât să fii perfect focusat pe grupa musculară pe care o lucrezi în ziua respectivă. Nu este neapărat să consumi constant aceste suplimente, dar este important să le ai în casă, pentru a te putea bucura de ele atunci când simți că nu vei da randament în sala de fitness.

ADVERTISING
  • Aminoacizii

Mai mult, aminoacizii sunt și ei foarte căutați în această perioadă din an, jucând un rol esențial în recuperarea musculară și prevenirea pierderii masei musculare. Dacă și tu ești în căutarea unor astfel de suplimente, nu trebuie să ratezi promoțiile de Vinerea Neagră la Gym Stack, care se desfășoară în perioada 8-12 noiembrie. Așadar, ai la dispoziție 5 zile pentru a te bucura de reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse de la multe branduri de top, precum ar fi Evogen Nutrition, Biotech USA, Raw Nutrition, ProSupps, Scitec Nutrition și Revive.

ADVERTISING
  • Pudră proteică

În plus, pudrele proteice sunt și ele foarte căutate în această perioadă din an și trebuie să le treci și tu pe lista ta, dacă îți dorești să-ți îmbunătățești performanțele și rezultatele din sala de fitness. Aceste suplimente sunt esențiale pentru repararea țesutului muscular și pentru creșterea acestuia, fiind o soluție foarte convenabilă și eficientă de a adăuga acest nutrient în dieta ta, mai ales dacă ești tot timpul pe fugă sau dacă nu reușești să-ți iei cantitatea zilnică necesară de proteină din alimentație.

  • Creatină

Nu în ultimul rând, creatina este unul dintre cele mai studiate și eficiente suplimente pentru creșterea forței, a rezistenței și a masei musculare. Este un produs esențial în cazul în care obișnuiești să te antrenezi frecvent, dar nu numai, deoarece îmbunătățește performanța și te face să te simți mai energic. Chiar dacă pe moment nu vei resimți anumite efecte, în timp, vei observa faptul că poți ridica greutăți mai mari, dar și că poți face mai multe serii, cu un efort mai mic.

În concluzie, Black Friday e perioada perfectă din an în care îți poți reface stocul 

suplimentelor care te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanțele în sala de fitness, dar care vor avea un impact benefic și în ceea ce privește sănătatea ta generală. Tu ai introdus până acum astfel de produse în rutina ta?