tazz by eMAG duce mâncare la Electric Castle și poate livra oriunde, chiar şi în parc

tazz by eMAG duce mâncare la Electric Castle și poate livra oriunde, chiar şi  în parc

În perioada 6-15 august, tazz by eMAG merge atât la Bonțida, cât și la Cetățuie, pentru a livra mâncare în interiorul festivalului Electric Castle.

Cu această ocazie, tazz lansează în aplicație, în premieră, spații virtuale de întâlnire, care permit preluarea comenzilor de oriunde din orașele în care este prezent, prin plasarea unui „pin” pe hartă, fără să fie necesară introducerea unei adrese fixe, cu stradă și număr.

În funcție de locul în care se află, aplicația tazz by eMAG va genera automat cea mai apropiată adresă pentru livrare.

ADVERTISING

„Noua generație are nevoie de mai multă flexibilitate, iar tinerii caută soluții care să îi ajute să profite la maximum de timpul pe care îl au. Datorită investițiilor pe care le-am făcut în dezvoltarea aplicației, acum suntem pregătiți să livrăm oriunde, chiar și în zonele în care este greu de identificat o adresă fizică, cum ar fi în parc.

Prin lansarea „punctelor virtuale” de întâlnire, clienții scapă de presiunea de a găsi o adresă bine definită la care să aștepte livratorul atunci când au nevoie de ceva și nu sunt acasă.

ADVERTISING

Vom continua să inovăm, astfel încât să le oferim clienților noștri experiențe memorabile și multe surprize gastronomice,” a spus Alin Șerban, CEO tazz by eMAG.  

Participanții la Electric Castle vor putea comanda produse direct de la food court în Bonțida, iar la Cetățuie vor putea profita de ofertele speciale din categoria dedicată din aplicație, livrate în niște puncte fixe, semnalizate offline în cadrul festivalului, prin casete luminate.

Mai mult, aceștia vor beneficia și de experiențe culinare inedite, dar și de oferte și discount-uri speciale, disponibile atât în aplicația tazz by eMAG, cât și prin eMAG Genius. 

ADVERTISING

Despre tazz by eMAG 

tazz by eMAG oferă acces rapid la noi experiențe culinare și nu numai. De la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute, tazz by eMAG este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului.

În acest moment, tazz by eMAG este cea mai descărcată aplicație de către români din categoria „Food & Drink”. Serviciile oferite de tazz by eMAG  sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇