Vacanța în rate: ce avantaje ai dacă alegi această variantă de plată

Vacanța în rate: ce avantaje ai dacă alegi această variantă de plată

Vrei o vacanță de vis, care să fie și accesibilă ca preț? Îți prezentăm în continuare ce avantaje ai când alegi plata în rate fără dobândă* pentru servicii turistice de călătorie, cazare, restaurant, excursii, divertisment. Astfel poți alege destinații exotice, sejururi în țară și străinătate, fără grija cheltuielilor cu organizarea vacanței.

Ai acces la o gamă largă de destinații turistice

Vacanța în rate reprezintă o modalitate de plată prin care călătorii își pot împărți costul vacanței în mai multe plăți, în loc să plătească întregul preț în avans. Acest sistem este posibil datorită creditării oferite de agențiile de turism sau instituțiile financiare partenere, care permit rambursarea sumei în rate egale pe o perioadă de timp stabilită prin contract. Deoarece eșalonezi plățile pentru servicii turistice, ai acces la mai multe destinații din țară și din străinătate, decât dacă ai achita sejurul printr-o singură tranzacție. Insule exotice, țări îndepărtate, croaziere, circuite turistice, city break-uri – toate aceste variante de concediu devin accesibile prin plata în rate.

ADVERTISING

Beneficiezi de servicii turistice de calitate

Ai acces la pachete de vacanță în rate cu dobândă zero*, ce includ cazare, transport, mese, excursii și alte servicii suplimentare. Acest beneficiu este foarte important, deoarece îți oferă posibilitatea să te concentrezi pe organizarea itinerariilor turistice și pregătirea bagajelor. Nu mai pierzi timp cu identificarea opțiunilor de zbor, găsirea hotelului sau închirierea mașinii pentru transferul de la aeroport. Alege să achiziționezi servicii turistice prin cardul de cumpărături CardAvantaj, mergi în concediu cu Coral Travel și poți plăti vacanța în rate fără dobândă* . Verifică ofertele touroperatorilor și ale agențiilor de turism din rețeaua de parteneri CardAvantaj, ca să selectezi cele mai bune opțiuni, pentru sejururi reușite, împreună cu familia și prietenii tăi.

ADVERTISING

Te bucuri de flexibilitate în gestionarea bugetului de vacanță

Un avantaj important când plătești vacanța în rate cu dobândă zero este faptul că ai flexibilitate maximă la gestionarea bugetului. Beneficiezi de un număr convenabil de rate, astfel că vei achita în totalitate sejurul după ce te întorci acasă. Folosești banii pentru excursii, distracție și relaxare, faci shopping și te delectezi cu specialități culinare la restaurantele cu specific local din destinațiile turistice preferate. Te bucuri mai mult de vacanță când ai cardul de cumpărături CardAvantaj, pentru tranzacții comerciale în țară și în străinătate, bonus pe card și cashback la zeci de produse și servicii. Ia în considerare avantajele prezentate și alege să  cumperi pachete turistice pentru vacanță în rate fără dobândă*, ca să petreci un concediu de vis, alături de cei dragi.

ADVERTISING

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.