Unde să cauți tendințele de top pentru primăvară-vară 2022?

Unde să cauți tendințele de top pentru primăvară-vară 2022?

Moda este întotdeauna într-o schimbare și evoluție continuă, ceea ce poate face să fie destul de dificil să țineți pasul cu toate noutățile care apar de la un sezon la altul. Este normal să vă doriți să fiți mereu la curent cu noile tendințe și să vă aflați în căutarea unor noi surse de inspirație pentru sezonul de primăvară-vară 2022. Secțiunea de blog CCC v-a pregătit câteva sugestii utile, pentru ca această căutare să fie mult mai facilă și mai plăcută. CCC este un magazin care pune la dispoziție o gamă largă de produse atât în sediile fizice, care pot fi găsite în multe orașe din țară, cât și online, oferind livrarea la domiciliu pe întreg teritoriul țării.

ADVERTISING

Care sunt principalele surse de inspirație pe care le poți folosi pentru a descoperi tendințele sezonului următor?

  • Internetul. Oferă o gamă largă de informații din orice domeniu, iar moda nu face excepție. Printr-o simplă căutare în browser, veți descoperi imediat numeroase site-uri care pot fi o adevărată sursă de informații.
  • Aplicații precum Pinterest. Spre deosebire de căutările obișnuite, o astfel de aplicație va sorta automat imaginile afișate în funcție de preferințele dumneavoastră anterioare, ceea ce înseamnă că șansele de a găsi ceva care să vă placă din prima vor fi mult mai mari. De asemenea, puteți salva imaginile care vă plac într-o galerie sau în dosare pentru a le organiza după cum considerați necesar.
  • Instagram. Rețelele de socializare pot fi cu siguranță o bună sursă de inspirație pentru domeniul modei. Cu toate acestea, fiți foarte atenți la publicitatea implicită și la tendința de a cumpăra impulsiv anumite articole.
  • Youtube. Această platformă oferă o modalitate ușoară de a urmări sfaturi de modă prin intermediul unor videoclipuri scurte, care sunt adesea mult mai atractive decât citirea articolelor, care pot fi destul de lungi și, uneori, lipsite de suport vizual.
  • Reviste. Este imposibil să nu fi auzit de Vogue, Elle sau Harper's Bazaar. Acestea conțin o mulțime de informații utile despre modă și alte domenii de interes pentru femei și sunt destul de accesibile. De asemenea, există și versiuni online, care sunt gratuite și care publică informații la fel de utile, scrise de persoane bine informate. Avantajul acestor surse este că informațiile sunt atent filtrate de profesioniști, asigurând un standard de calitate mai ridicat, spre deosebire de site-urile sau aplicațiile care pot fi publicate de oricine, chiar și de persoane neinformate, al căror scop este pur și simplu să facă publicitate.
  • Secțiunea de bloguri a magazinelor online. De exemplu, secțiunea blogului CCC conține informații utile pentru a vă ajuta la stilizare.
  • Defilări de modă. Acestea sunt adesea difuzate prin intermediul canalelor TV sau chiar postate pe site-uri web, astfel încât accesibilitatea nu reprezintă o problemă.
fashion-blog-ccc


Merită să te inspiri din ținutele prezentate în magazine?


Majoritatea magazinelor de modă oferă clienților câteva sfaturi pentru a combina piesele.. Adesea, combinațiile sunt unice, iar clienții pot prelua comanda pentru a le recrea. Cu toate acestea, este greu să rămâi inspirat atunci când există atât de puține opțiuni, chiar și în cazul magazinelor cu o gamă extrem de extinsă, cum este CCC, ale cărui produse sunt disponibile atât în magazinele de papetărie, cât și în cele online.

ADVERTISING