TZUKI ȘI TATI - spectacol în premieră la Teatrul Dramaturgilor Români

Afis-TZUKI-SI-TATI-un-spectacol-de-Florin-Piersic-

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, anunță premiera spectacolului TZUKI ȘI TATI!

O comedie ușoară, cu doi „grei” ai scenei românești, TZUKI ȘI TATI îi aduce în fața spectatorilor bucureșteni, în datele de 24, 30, 31 mai, ora 19:00, pe Marius Bodochi și Florin Piersic Jr, așa cum nu au mai fost văzuți până acum. 

În cea de-a doua premieră prezentată publicului în luna mai, Teatrul Dramaturgilor Români vă propune o întâlnire cu doi actori versatili, două personaje cu o poveste curioasă, aflate în fața unei situații neobișnuite, într-un spectacol cu mult umor și efervescență, scris și regizat de Florin Piersic Jr.

ADVERTISING

Florin Piersic Jr: „Teatrul Dramaturgilor Români este un loc pe care l-am descoperit de curând și m-a uimit. Am descoperit un loc neașteptat de frumos. Un colectiv așa cum mi-am dorit întotdeauna să cunosc. Îmi place să fiu aici. Mă simt bine aici.”

Biletele pot fi achiziționate pe www.bilet.ro

Rezervări: 0756 021 106  / rezervari@teatruldramaturgilor.ro 

Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro.  

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

ADVERTISING