Tu ai încercat aplicația Stailer pentru programări la salon?

Tu ai încercat aplicația Stailer pentru programări la salon?

Indiferent de frecvența cu care mergem la saloanele de hair&beauty, cert este că serviciile de înfrumusețare și întreținere corporală sunt indispensabile. Iar când te lași pe mâinile profesioniștilor se vede diferența față de ce îți faci tu acasă, în încercarea de a economisi bani. Ori poate ții morțiș să faci un clip amuzant pe TikTok cu bretonul de castron ciobit, păr ars, o culoare a părului de-ți arde retina și cine știe ce alte transformări DIY eșuate.

Dar ce-ar fi dacă ai afla că acum poți alege salonul care să se încadreze în toate preferințele tale? Poți merge la data și ora dorite, poți găsi serviciul ce se încadrează în bugetul tău fără să dai un leu în plus, poți inclusiv merge la saloane mai frumoase ca cele actuale. Până la urmă și interiorul salonului contează, face parte din experiența ta de client. Atmosfera trebuie să fie bună și să pleci de acolo mai puțin stresat, cu o greutate în minus de pe umerii tăi și așa încărcați zilnic. Mergând la salonul potrivit scad șansele de a fi dezamăgit. Fă-ți o programare simpla la salon cu Stailer și aceasta va deveni garantat metoda ta preferată de a găsi și rezerva locuri.

ADVERTISING

Platforma sau aplicația Stailer pentru programări la salon

Fie că intri pe stailer.ro sau instalezi aplicatia Stailer pentru programari la salon, disponibilă în Magazin Play, App Store sau App Gallery, programările sunt nelimitate și gratuite! Iată de ce avantaje te bucuri utilizând Stailer:

  • Detești să vorbești la telefon? Acum poți uita complet de sunatul către saloane pentru programări. Le faci online, rapid și îți confirmi singur programarea. Nici măcar în cazul anulărilor nu trebuie să suni pe nimeni, rezolvi totul cu câteva clickuri, fără să dai explicații stilistului.
  • Alege să instalezi aplicația Stailer, fiindcă astfel vei avea acces mai rapid la agenda ta. Îți creezi în ea un cont sau te conectezi cu Facebook. Apoi poți începe să-ți faci câte programări dorești și unde dorești! Selectezi filtrele de căutare implicit data și ora. Astfel ai mai multe șanse de a găsi un loc liber la un salon, chiar și când e o urgență! 
  • În cont poți seta remindere și poți revedea saloanele la care ai fost. Astfel știi unde să revii dacă ți-au plăcut serviciile.
  • Din lista afișată, alegerea este pe deplin a ta. Nu mai ești la voia sorții ca în cazul clasic când sunai în stânga și-n dreapta până te primea cineva când aveai nevoie. Poți vedea poze din saloane, recenziile clienților, lista cu prețuri, durata serviciilor, poze cu alte lucrări efectuate și locația salonului prin Google Maps.
  • Ai insomnii și parcă ai merge dimineața la un salon să te relaxezi ca să-ți meargă ziua bine? Stailer îți permite să te programezi și noaptea, când până și saltelele stiliștilor sforăie sub ei.
ADVERTISING

Stailer este tool-ul omului modern

Cu siguranță ai diverse aplicații pe telefon ce te ajută zilnic, așa că de ce să nu ai una și pentru programări la salon? De acum poți merge mai des la saloane pentru a avea parte de serviciile dorite și nici nu trebuie să-ți mai dai programul tău peste cap ca să poți ajunge la o programare. Caută saloanele care să se plieze pe timpul tău liber, cu Stailer.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇