Trocadero Blues Nights prezintă Dr. FeelBlues pe 26 ianuarie, la PUB

Dr-FeelBlues-landscape

Trocadero Blues Nights continuă o seară Pub Rock & Blues sub atenta supraveghere a specialistului în bună dispoziţie, ritm şi blues, Dr. Feelgood!

O trupă tribut Dr. Feelgood? DA! Componenţa este: Vocal – Pipai The Knife fost membru în trupele Telefon şi SOS împreună cu Gabi the Master, chitarist membru important la Krypton și actualmente colaborator la VH2, tobe – Paul Tour de France, cu activitate de peste 40 de ani în trupe precum Metrock, Schimbul 3, Voltaj, bas – Alex the Witch împreună cu Olly de Quartz au performat în mai toate cluburile din Olanda timp de 2 ani și a doua chitar, Jaja the Biker fost membru Trupa Veche și colaborator la Zaibăr și Publika.

ADVERTISING

Pentru concertul din 26 ianaurie 2024 Dr. FeelBLUES va avea un invitat special pe muzicuţistul Cătălin Tzetze Rădulescu!

Cătălin s-a născut pe 17 iulie 1962 în oraşul Ploieşti, judeţul Prahova. În perioada 1982 – 1988 a activat la studiul Equinox din Ploieşti, în calitate de membru fondator şi perfomer în domeniile: actorie, scenografie, film experimental. A urmat cursurile Institutului de Arte Plastice, secţia pictură de la Iaşi. A obţinut o bursă de specializare în restaurare carte veche/pergament şi legătorie de carte veche, sub egida Patrons of the Arts in the Vatican Museums – Roma. A participat la expoziţii personale şi de grup în spaţii convenţionale şi neconvenţionale Pasionat de muzicuţă, Cătălin Tzetze Rădulescu îşi începe activitatea muzicală în 2001 alături de Alex Tomaselli la BB Blues Fest din Vama Veche. Cu timpul îşi demonstrează talentul interpretativ, fiind unul dintre cei cinci muzicuţişti profesionişti din România, dar şi în percuţie alternativă, frunză (solz), tulnic, didgeridoo, joagăr, tilincă, drâmbă (da-moi), alte instrumente neconvenţionale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Concertul Dr.FeelBLUES este al doilea eveniment TBN ce îşi propune să readucă pe scena din centrul capitalei veselia şi umorul bine temperat.

Trocadero Blues Nights prezintă Dr.FeelBLUES, organizat la The Pub Universităţii este un nou episod marca artasunetelor.ro! Hosted by Radu Lupaşcu.Parteneri: the-pub.ro, AmBilet – Bilete online, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, contacteculturale.ro, tananana.ro, artasunetelor.ro.

ADVERTISING