Tricouri de marcă pentru bărbați- cât trebuie să plătești?

Tricouri de marcă pentru bărbați- cât trebuie să plătești?

Cu siguranță și tu ai dat cel puțin o dată search într-un motor de căutare la tricouri bărbați de firmă. Și ai observat că ai obținut foarte multe rezultate. E firesc! Asta în primul rând pentru că există foarte multe tipuri de tricouri de la foarte multe firme. Iată doar câteva dintre diferitele tipuri de tricouri: tricouri basic, tricouri polo, tricouri cu dungi, tricouri cu imprimeu, tricouri cu nasturi, tricouri cu mânecă lungă.

De ce ar trebui să ții cont când plătești pentru un tricou de bărbați de marcă?

Orice bărbat ar trebui să aibă în garderoba sa 2-3 tricouri basic. În primul rând, tricoul basic poate reprezenta salvarea ta în momente de criză, în care trebuie doar să iei ceva pe tine și să pleci de acasă.

ADVERTISING

În al doilea rând, tricoul basic  este o piesă în jurul căreia poți construi o ținută întreagă. Este de ajuns să îl asociezi cu diferite modele de geci de piele și vei obține ținuta perfectă pentru ieșit în oraș și nu numai.

Tricoul polo este de asemenea o piesă care nu este deloc de neglijat. Acest tip de tricou poate fi asociat și cu ținute smart casual și poate fi purtat la evenimente. 

Odată cu dezvoltarea tehnologiei de imprimare, tricourile cu imprimeu au început să fie din ce în ce mai căutate și pentru simplul fapt că poți să imprimi aproape orice pe el. Fie că vorbim de logo-uri, mesaje politice sau de poze cu familia, tricourile imprimate își fac apariția în garderoba fiecăruia dintre noi. Asta nu înseamnă că orice imprimeu este o idee bună.  

ADVERTISING

Sunt o multitudine de factori de care ar trebui să ții cont atunci când plătești pentru tricouri bărbați de firmă de marcă. Sunt de menționat aici modelul, materialul din care sunt făcute și țara în care sunt fabricate.

Referitor la model trebuie să rețineți că unele modele vă pot avantaja, iar alte modele vă pot dezavantaja. Un astfel de exemplu este tricoul cu mânecă lungă. Acest tip de tricou avantajează un corp bine lucrat.

Ținând cont că nu există un material perfect pentru fabricarea tricourilor, fiecare dintre materiale prezentând avantaje și dezavantaje, materialul ar trebui să vă intereseze în măsura în care știți că aveți alergie la un anumit material. 

ADVERTISING

Țara în care sunt fabricate tricourile vă interesează pentru că există diferențe între aceleași mărimi. Spre exemplu, un tricou mărimea M în Statele Unite ale Americii diferă de un tricou mărimea M fabricat în Europa. Diferențe există însă și între țările Uniunii Europene.

Handsome man posing in studio

Chiar dacă plătesc mai mult, merită diferența de bani un tricou pentru bărbați de marcă?

Răspunsul este: da!

Un tricou de marcă îți garantează un anumit standard al calității. O marcă de renume nu va face niciodată rabat de la principiile de calitate pentru a câștiga câțiva bănuți extra.

În plus, tricourile de marcă sunt acum mai accesibile ca oricând. Globalizarea și dezvoltarea continuă a tehnologiilor de fabricație dau acum posibilitatea firmelor să producă la un cost mai mic tricouri de o calitate superioară.