Top jocuri amuzante pe care să le joci cu cei mai buni prieteni

Top jocuri amuzante pe care să le joci cu cei mai buni prieteni

Te întâlnești diseară cu prietenii și vrei să încerci jocuri de societate noi, ca să vă distrați în compania unor scenarii inedite, pline de haz și savoare. Iată care sunt cele mai bune idei de jocuri pentru gașca ta de amici:

Jucați mima, fără cuvinte, dar cu multă veselie

Dacă vrei să dai startul într-un maraton al jocurilor de petrecere, începe cu mima. Toată lumea știe regulile, în plus puteți stabili teme precum filme, cărți, citate celebre, nume de melodii, etc. 

Este alegerea potrivită atunci când vrei să înveselești atmosfera, iar participanții la joc se vor amuza, fie că sunt câștigători sau nu.

ADVERTISING

Încercați Celebrity, jocul VIP-urilor pe ghicite

Un joc mereu la modă, Celebrity constă în formarea a două echipe, iar fiecare trebuie să ghicească personajul propus de echipa adversă, formulând doar întrebări la care se răspunde prin da sau nu.

Priceperea în interogarea conducătorului de joc, originalitatea în alegerea vedetelor ce urmează să fie ghicite reprezintă atuurile pentru câștigarea acestui joc dinamic.

Bătălia cuplurilor - un board game pentru petreceri reușite

După ce s-a încălzit atmosfera, este momentul pentru board games. Dacă s-a strâns  grupul de amici, încercați un joc pe cupluri, care testează armonia în familie și reprezintă un prilej de amuzament pentru toată lumea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bătălia cuplurilor este un joc de societate în care protagoniștii răspund la întrebări și trec prin probe de foc, pentru a câștiga titlul de cea mai bună pereche.

Gargle - cântece și shoturi la un party total

Muzica este motorul oricărei petreceri, iar dacă vrei să încerci jocuri amuzante cu prietenii, alege Gargle. Vei fredona melodii celebre în timp ce faci gargară cu apă, suc, bere sau ce băutură îți place.

Adversarii își vor propune cântece dificile, iar coechipierii se vor strădui să ghicească linia melodică pe care o mormăi tu în timp ce te chinui să nu bei tot paharul. 

ADVERTISING

Twister - cât de mobil ești în seara asta?

Un clasic al jocurilor de petrecere, Twister continuă să fie vedetă la party-uri, indiferent de vârsta participanților. Este simplu, haios și presupune răsuciri conform bulinelor de pe suprafața de joc.

Mobilitatea invitaților tăi va fi pusă la grea încercare, iar situațiile amuzante nu vor întârzia să apară.

Tension - cine știe, câștigă!

Cunoștințele de cultură generală fac diferența la acest joc de societate ce combină istețimea cu viteza de reacție. Fiecare echipă are câte un minut în care trebuie să spună câte 10 exemple din fiecare domeniu pe care-l primește în cadrul jocului.

Tension este un board game de tip trivia, cu niveluri de dificultate pentru fiecare vârstă și o gamă largă de categorii, astfel încât fiecare invitat va găsi ceva să-i placă.

Povești întunecate - un thriller în care sunteți actori principali

Când atmosfera s-a încins, merge o provocare în stil thriller, cu unele dintre cele mai captivante jocuri de societate pentru adulți, de exemplu Povești întunecate. Fiecare participant primește cartonașe cu rolul pe care trebuie să-l joace și cu indiciile pe care să le comunice sau, dimpotrivă, să le ascundă.

Veți regiza propriul vostru film, cu personaje interesante și mistere pe care le veți descoperi prin întrebări inteligente, perspicacitate și spirit de observație.

Inspiră-te din aceste sugestii și alege jocuri amuzante pe care să le joci cu cei mai buni prieteni!