Top 5 aspecte la care să fii atentă pentru a fi stilată în sezonul rece

Top 5 aspecte la care să fii atentă pentru a fi stilată în sezonul rece

O femeie cu stil se cunoaște pe ea însăși, se acceptă și știe să se adapteze diferitelor situații. Are grijă de corpul și de mintea sa. Fie vară, fie iarnă, trebuie să găsească soluțiile perfecte pentru a fi în cea mai bună formă și astfel să atragă priviri admirative asupra sa. La ce anume să fii atentă pentru a strălucii chiar și în sezonul rece?

Iată 5 aspecte pe care să le iei în considerare pentru a aveau un aspect stilat

  1. Combină adecvat articolele vestimentare

Poate fi o zi însorită sau poate fi o zi înnorată. Oricum, tu poți să strălucești. Chiar dacă într-o zi friguroasă trebuie să îmbraci mai multe haine, poți să transformi acest lucru într-un avantaj.  Poți să combini articolele vestimentare în funcție de culoare, textură, model și să obții o ținută cu stil, ce te caracterizează ți în care te simți confortabil. Printre articolele vestimentare cele mai moderne și stilate, amintim: paltonul, sacoul gros, geaca de piele, pulover oversized, pantaloni cu talie înaltă, drepți sau evazați, rochii lungi călduroase etc.

ADVERTISING
  1. Alege încălțămintea potrivită

Încălțămintea este foarte importantă în completarea ținutei, atât estetic cât și funcțional. O încălțăminte bine aleasă poate să dea un plus de valoare din punct de vedere stilistic vestimentației alese. Bineînțeles acestea trebuie să fie călduroase și  rezistente la umezeală. De aceea, poți alege o pereche de ghete de piele cu toc de pe the5thelement.ro, site unde poți să descoperi o multitudine de modele și culori, gata să fie purtate. 

  1. Alege cosmetice potrivite

În sezonul rece pielea poate să aibă de suferit. Pentru a evita acest lucru, trebuie să utilizezi cosmetice potrivite ție. Fiindcă pielea poate avea tendința de uscare, trebuie să folosești cremă hidratantă și nutritivă. Produsele pentru machiaj de asemenea trebuie adaptate,  ca și culori sau ca și consistență.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  1. Ai grijă de părul tău

Părul este podoaba de preț, de care trebuie să ai grijă. O femeie cu stil are mereu părul curat, îngrijit,  frumos aranjat. Temperaturile foarte reci îl pot deteriora. Așadar, dă importanță alegerii șamponului și balsamului potrivit.

  1. Folosește accesoriile specifice sezonului rece

Accesoriile specifice sezonului rece pot completa frumos ținuta. Fularul ne protejează de frig și totodată poate să înfrumusețeze o ținută. Poate fi găsit un fular pentru orice ținută. Există o multitudine de modele, culori și mărimi. Se folosesc mult în ultimul timp fularele foarte mari, care se pot „folosi în loc de vestă, sau se pot pune și pe cap în zilele foarte friguroase.  Căciula poate proteja capul și părul și să contribuie la stilul pe care dorim să-l evidențiem. Există de asemenea nenumărate modele și culori. Nu trebuie să uităm nici mănușile, care sunt menite să ne aducă un plus de confort.

ADVERTISING

Așadar, stilul vestimentar pe care îl abordezi în timpul sezonului rece, poate fi original, poți să strălucești chiar și într-o zi rece și înnorată. Poți îmbina frumosul și confortul, pentru o stare de bine. Dacă te simți bine și îți asumi ținuta pe care o porți, poți atrage privirile admirative ale celor din jur, pentru aspectul tău stilat.