Top 3 idei de cadouri de mulțumire pentru bunici

Top 3 idei de cadouri de mulțumire pentru bunici

Se spune că bucuria de a fi bunic nu se compară cu nicio altă bucurie trăită de-a lungul vieții. Pentru a le mulţumi părinţilor pentru toată grija şi dragostea purtată ţie şi copiilor tăi, le poţi face un cadou surpriză din partea întregii familii. 

Nu trebuie să aştepţi venirea unei aniversări sau a sărbătorilor de iarnă pentru a le face celor dragi un mic cadou. Nu ne referim acum la orice cadou, ci la unul care să reflecte toată aprecierea voastră şi care să fie sigur pe gustul lor.

Pentru a-ţi veni în ajutor, am realizat o listă cu câteva din cele mai inspirate cadouri pe care le poţi face părinţilor tăi, cu o ocazie anume sau doar drept mulţumire, din partea întregii familii: 

ADVERTISING

O poză de familie

Atunci când spui „bunici”, cel mai probabil te încearcă un sentiment de nostalgie. Indiferent dacă părinţii tăi petrec zilnic timp cu familia ta sau, din contră, distanţa vă obligă să vă vedeţi destul de rar, pozele cu voi sunt nelipsite din casa acestora. De aceea, orice cadou care are legătură cu imaginea familiei voastre va fi unul apreciat. 

Le poţi oferi cadou o fotocarte, cu pagini din hârtie de calitate, cu cele mai reuşite poze ale voastre, o ramă foto digitală sau chiar un set de tablouri personalizate cu poze. Dacă timpul vă permite, poţi programa înainte chiar şi o şedinţă foto. Puteţi face poze individuale, de familie sau pe perechi, pe care le poţi înrăma sau folosi în fotocartea menţionată mai sus. 

ADVERTISING

Un weekend departe de casă 

Timpul petrecut împreună este unul din cele mai bune cadouri pe care le poţi face oricărei persoane dragi, dar mai ales celor mai în vârstă. Fiind mereu ocupaţi cu task-urile de la job, cu şcoala şi cu activităţile extraşcolare ale celor mici, timpul liber pare să existe din ce în ce mai rar. 

Chiar dacă trec zile întregi când nu apuci să-i suni doar pentru a vedea ce mai fac şi dacă sunt în regulă, ei sunt mereu cu gândul la voi. De aceea, un weekend petrecut împreună, departe de casă, la mare sau la munte, este un cadou de care îşi vor aminti cu drag mult timp de acum înainte. 

ADVERTISING

Alege un hotel sau o pensiune unde să staţi măcar 2 nopţi şi să puteţi lua mesele împreună. Petreceţi câteva ore în aer liber, plimbându-vă prin împrejurimi şi făcând cât mai multe poze. 

Un abonament la activitatea preferată 

În special în România, bunicii petrec o mare parte din timpul lor în interiorul casei. Tu poţi schimba acest obicei, oferindu-le un abonament la activitatea lor preferată. 

Dacă sunt fani ai dansului, le poţi lua un abonament la un club de dans unde pot lua lecţii de la un instructor autorizat, împreună cu alte persoane de aceeaşi vârstă. Iubitorii teatrului sau ai operei se vor bucura, cu siguranţă, de un abonament pentru a putea fi prezenţi la toate spectacolele. 

Microbiştilor le poţi lua bilete la unul din cele mai importante meciuri ale echipei favorite. Ideea este să le faci cadou un abonament la activitatea lor preferată, oferindu-le astfel un bun motiv pentru a petrece mai mult timp în afara casei. 

Ştim cu toţii că cel mai bun cadou pentru cei dragi este, de fapt, timpul de calitate petrecut împreună. Fie că este vorba despre o masă în familie, fie de o plimbare în parc sau chiar un weekend petrecut împreună departe de casă, părinţii tăi se vor bucura de fiecare clipă petrecută alături de voi.